Toon filters
Sluit filters

Molino Di Amarrante

Italië, Toscane, Montaione

  • Happy Home
Al vanaf:
€2.660,-
Bekijk Aanbod

Informatie Molino Di Amarrante

Omgeven door groen en omringd door Toscaanse heuvels is dit landgoed gelegen. Het vakantiehuis bestaat uit een hoofdgebouw van circa 200 m2 en een appartement van circa 50 m2. Het appartement heeft een aparte ingang. De voormalige molen biedt ruimte voor totaal 16 personen. Het hoofdgebouw heeft 5 slaapkamers met een totaal aan 11 slaapplekken en 2 badkamers. In het appartement zijn een slaapkamer, badkamer en woonkamer met open keuken te vinden. De woonkamer in het appartement biedt slaapplaats voor 2 personen, de slaapkamer 3.



Buiten de woning vindt u een mooi aangelegde tuin met een grote buitenplaats om heerlijk te dineren en barbecueën. Er is een klein voetbal veldje aanwezig en vergeet het mooie privé zwembad niet, omringd door een zonneterras met ligbedden. De huiseigenaar bewoont de voormalige hooischuur in de buurt van de woning. De wasruimte waar u als gast gebruik van mag maken is gedeeld met de eigenaar. De toegang tot het perceel is via een 1 km lange onverharde weg.



Vanwege de centrale ligging van de woning heeft u genoeg keuze aan plaatsen om te bezoeken tijdens uw vakantie. Volterra gelegen op 30 km, Florence 52 km, Siena 65 km. Ook het 20 km verderop gelegen beroemde dorp San Gimignano is zeker een bezoek waard vanwege de hoge torens en het middeleeuwse straatbeeld.

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design