Toon filters
Sluit filters

Apparita

Italië, Toscane, Paganico

  • Happy Home
Al vanaf:
€739,-
Bekijk Aanbod

Informatie Apparita

Mooi gerenoveerde boerderij in de groene heuvels van Paganico. Het huis, met een eigen ingang, is onderdeel van een typisch Toscaanse boerderij.
Het huis wordt omgeven door een groot perceel met gemeenschappelijk zwembad (open van 9:00 tot 19:30 uur).Tevens beschikt het over een ruime eigen tuin met meubilair, BBQ en klimrek. De voormalige stallen zijn omgebouwd naar een ruime woonkamer. Vanuit de keuken toegang naar de tuin. Keuken is uitgerust met: waterkoker, mixer, vaatwasser, oven, stofzuiger etc.) Vanuit de eetzaal bereikt men de slaapkamers, badkamers en een andere woonkamer. WC op begane grond. Verzorgt binnen en buiteninterieur, de inrichting laat de geschiedenis van het huis zien.
De eigenaren produceren rode wijn. Een autoweg ligt op ongeveer 200 meter en maakt het mogelijk om makkelijk de stad Siena (46 km), de prachtige stranden van de Argentario, het eiland Giglio, Castiglione della Pescaia (42km), de beroemde jachthaven van Punta Ala (60 km, zeilen, golf, paardrijden, etc.) en het natuurpark Uccellina (30km) te bereiken.

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design