Toon filters
Sluit filters

La Scuderia-Podere Moricci

Italiƫ, Toscane, Montaione - San Gimignano

  • Happy Home
Al vanaf:
€730,-
Bekijk Aanbod

Informatie La Scuderia-Podere Moricci

Op een prachtig landgoed, gelegen in Mantaione, staat dit vakantiehuis. Het maakt deel uit van een gerenoveerde en verbouwde schuur. De schuur dateert uit de 18e eeuw en is met grote zorgvuldigheid en behoud van typische Toscaanse stijl gerenoveerd. De half vrijstaande woning is geschikt voor 4 personen en heeft 2 slaapkamers. Het overdekte, gemeubileerde terras is een heerlijke plek om van het weidse uitzicht over de Toscaanse velden te genieten.



Op het landgoed bevind zich verder nog een schuur en een landhuis. De schuur is verdeeld in 2 appartementen en het landhuis in 8 appartementen. Het gemeenschappelijk buitenzwembad is een heerlijke plek om in de warme zomermaanden even af te koelen. Iedere vakantiewoning heeft een eigen plek (parasol, ligbedden) rond het zwembad waar gebruik van kan worden gemaakt. Ook is er een buitendouche aanwezig.



Op aanvraag ter plaatse kunt u tegen een vergoeding een kok inhuren die een typisch Toscaans diner voor u kan bereiden. Voor een heerlijk vers brood bij het ontbijt hoef u de deur niet uit, iedere ochtend komt er een bakker langs.



In de omgeving is genoeg te zien en te doen, bij de receptie informeren ze u graag over de mogelijkheden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Siena en Florence, beide gelegen op ca.50 km afstand. Het 12 km verderop gelegen beroemde dorp San Gimignano is zeker een bezoek waard vanwege de hoge torens en het middeleeuwse straatbeeld.

Populair in Italiƫ

Ontwikkeld door Luv Design