Toon filters
Sluit filters

Resort Harderworld - Villa 208

Nederland, Flevoland, Zeewolde

  • Happy Home
Al vanaf:
€989,-
Bekijk Aanbod

Informatie Resort Harderworld - Villa 208

Op een kleinschalig villapark, net over de brug bij Harderwijk in de Flevopolder, ligt deze ruime vierpersoons villa met eigen aanlegsteiger.



De ruime sfeervolle woonkamer is voorzien van vloerverwarming waardoor er een aangenaam klimaat heerst. Er staan o.a. een TV, DVD-speler en radio. Stapt u door de schuifpui, dan komt u op het aan het zuiden gelegen terras, dat aan het water ligt. Op het terras vindt u tuinmeubilair met een parasol. De tuin is prima onderhouden.



Ook de keuken is lekker compleet uitgevoerd, met een RVS afzuigkap boven een gasfornuis met zes pitten, vaatwasser, (dubbele) oven/grill combinatie, koel en vries combinatie, (combi) magnetron en Senseo koffiezetter.

De bovenverdieping omvat twee slaapkamers, met elk twee boxspring bedden die allemaal éénpersoons dekbedden hebben, een luxe badkamer voorzien van douche, toilet, dubbele wasbak en ligbad. Naast deze ruimten is nog een extra kamer met een droger en wasmachine.



U kunt bij de villa parkeren of uw auto in de garage plaatsen. Omdat de villa een aanlegsteiger heeft, kunt u zelfs een eigen boot meenemen of er één huren bij de receptie. Dan stapt u zo vanuit de villa aan boord!



Het vaarwater bij uw villa staat rechtstreeks in verbinding met het Veluwemeer waar u met slecht enkele minuten varen bent. De villa?s liggen middenin de natuur, ideaal om in de bossen te wandelen en fietsen.

In de directe omgeving van het resort is een 18-holes golfbaan (A-status) gevestigd. Activiteiten genoeg in de omgeving, zoals Walibi Flevo met achtbanen, Dolfinarium Harderwijk en de Hoge Veluwe.

De villa wordt niet verhuurd aan jeugdgroepen jonger dan 25 jaar.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design