Toon filters
Sluit filters

Courtyard by Marriott Paris Saint Denis

Nederland, Parijs Ile de France, Parijs

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€50,-
Bekijk Aanbod

Informatie Courtyard by Marriott Paris Saint Denis


Stedentrip Parijs - Courtyard by Marriott Paris Saint Denis ****


In samenwerking met de gerenommeerde hotelketen Marriott hebben wij een spectaculair arrangement samengesteld naar het uitstekend beoordeelde 4-sterren Courtyard by Marriott Paris Saint Denis! 



Het luxe hotel Courtyard by Marriott Paris Saint Denis opende in juni 2009 haar deuren en vormt een prima uitvalsbasis voor een stedentrip naar het romantische Parijs. U verblijft in dit 4-sterren hotel inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, gratis parkeergelegenheid en gratis gebruik van de fitnessruimte voor een absolute bodemprijs! Zo goedkoop vindt u het niet snel... wacht daarom niet te lang en profiteer van dit voordelige arrangement!



In Parijs hoeft u zich geen moment te vervelen. Bezoek de vele bezienswaardigheden die deze stad rijk is zoals de Eiffeltoren, die in de avond prachtig verlicht is, de beroemde kathedraal Notre Dame en het Louvre. Neem ook een kijkje in de schilderswijk Montmartre met het levendige Place du Tetre, waar u schilderijen kunt kopen of een karikatuur kunt laten maken. 



Op loopafstand van het hotel treft u het bekende stadion 'Stade de France', de prachtige Saint-Denisbasiliek waar de Franse koningen liggen begraven en de 129m hoge toren 'Tour Pleyel'. Deze indrukwekkende bouwwerken zullen u niet ontgaan bij een wandeling door de wijk.    

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design