Toon filters
Sluit filters

Three Corners Ocean View

Nederland, Rode Zee, El Gouna

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€349,-
Bekijk Aanbod

Informatie Three Corners Ocean View


Zonvakantie Egypte - Three Corners Ocean View ****


Kom tot rust tijdens uw zonvakantie in Egypte met een verblijf in het geliefde Three Corners Ocean View van de welbekende keten Three Corners. Dit hotel betreft een Adult Only hotel, waarvoor een minimum leeftijd van 16 jaar geldt. Het hotel is gelegen in de exclusieve badplaats El Gouna, ook wel het 'Venetië van Egypte' genoemd. 



Three Corners Ocean View is gelegen in de jachthaven Abu Tig en beschikt over een privéstrand welke met de gratis shuttlebus te bereiken is. Op het strand staan de ligbedden en parasols al voor u klaar, evenals rondom de zwembaden. Bij de diverse restaurants en bars kunt u terecht voor een verfrissend drankje en een hapje. Tevens wordt er voor het nodige entertainment gezorgd en kunt u in het wellnessgedeelte optimaal tot rust komen. U verblijft op basis van All Inclusive, maar kunt tegen een toeslag ook verblijven o.b.v. Ultra All Inclusive, zodat het u aan niets zal ontbreken.



Het centrum van El Gouna is Kafr El-Gouna, waar u tal van faciliteiten vindt. U kunt hier heerlijk winkelen, maar ook een bezoekje aan het museum van El Gouna is zeker de moeite waard. Op ca. 22 km afstand treft u de populaire badplaats Hurghada, waar u heerlijk kunt ronddwalen over de souks en talloze winkeltjes en restaurants aantreft. De Rode Zee staat bekend om haar prachtige onderwaterwereld, waarmee u al snorkelend of duikend kennis kunt maken.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design