Toon filters
Sluit filters

First Mountain Hotel Ötztal

Nederland, Tirol, Gries

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€235,-
Bekijk Aanbod

Informatie First Mountain Hotel Ötztal


Autovakantie Oostenrijk -  First Mountain Hotel Ötztal ***


Combineer natuur, avontuur en wellness tijdens uw 6- of 8-daagse autovakantie naar Tirol in Oostenrijk. U verblijft in het comfortabele 3-sterren First Mountain Hotel Ötztal in Gries op basis van All Inclusive. Dit hotel ligt midden in het bekende Ötztal en wordt omringd door de Ötztaler en Stubaier Alpen en uitgestrekte weidevelden. In de omgeving vindt u het traditierijke dorpje Längenfield, met een enorm wellness- en thermencentrum, waar u heerlijk kunt ontspannen. 



Het plaatsje Gries ligt midden in het bekende Ötztal. Deze prachtige groene omgeving heeft voor de actieve vakantieganger veel te bieden. Of u nu houdt van heerlijke wandelingen, op pad gaat met de mountainbike of voor avontuur kiest in de vorm van klimmen, raften en canyoning, de vele outdoor activiteiten maken dat zowel jong als oud zich uitstekend vermaakt. Gries zelf biedt enkele winkels en restaurants en op slechts 10 minuten rijden ligt het traditierijke dorpje Längenfeld, met een enorm wellness- en thermencentrum. Ook een bezoek aan de hoofdstad van Tirol, Innsbruck, behoort tot uw mogelijkheden. De stad beschikt over diverse bezienswaardigheden waaronder de Fürstenburg, een prachtig 15e-eeuws kasteel met het beroemde balkon met gouden dak.



Het comfortabele 3-sterren First Mountain Hotel Ötztal beschikt over o.a. een restaurant, waar u kunt genieten van ontbijt, lunch en diner. Verder kunt u heerlijk tot rust komen in het wellnessgedeelte met o.a. een Finse sauna, biosauna, rustruimte en saunalandschap. 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design