Toon filters
Sluit filters

Fly & Go Curaçao - Livingstone Jan Thiel Resort

Nederland, Curaçao, Jan Thiel

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€899,-
Bekijk Aanbod

Informatie Fly & Go Curaçao - Livingstone Jan Thiel Resort


Fly & Go Curaçao - Livingstone Jan Thiel Resort ****


Ontdek per Fly & Go arrangement met uw eigen huurauto het kleurrijke eiland Curaçao! U verblijft in het zeer geliefde en ruim opgezette 4-sterren Livingstone Jan Thiel Resort gelegen aan de populaire Jan Thiel baai. Inclusief vliegreis per KLM of Air Berlin met 23 kg ruimbagage en zoals u van ons gewend bent tegen zeer scherpe prijzen!

 



Tijdens uw verblijf in een van de ruime bungalows, appartementen of villa's van het geliefde Livingstone Jan Thiel Resort zal het u aan werkelijk niets ontbreken. Het kleurrijke resort is ruim opgezet met een tropische bloementuin en schitterend zwembad. Op loopafstand van het resort bevinden zich diverse restaurants, winkeltjes en zelfs een Albert Heijn. Het Jan Thiel Beach & Plaza heeft voor iedereen wat te bieden. Zo kunt u er een boot huren, shoppen in één van de vele winkels of zonnen op het goudgele zandstrand. Toch de behoefte om activiteiten te ondernemen? Bij het resort zit een duikschool, zodat u de onderwaterwereld kunt ontdekken. Optioneel kunt u het zeer voordelige excursiepakket bijboeken. Daarnaast kunt u bij de hostess ook verschillende uitstapjes boeken, zoals een sportieve mountainbiketocht door het binnenland.



Curaçao is niet voor niets al jaren een zeer populaire bestemming onder de Nederlandse bevolking. Het koloniale verleden met Nederland is vandaag de dag nog steeds merkbaar. Zo is de officiële taal Nederlands, Koning Willem-Alexander is het staatshoofd en het wettig betaalmiddel is nog steeds de Gulden. Interessante bezienswaardigheden zijn de hoofdstad Willemstad, gelegen op slechts 10 km van het resort, met de bekende Koningin Emmabrug. Een andere populaire activiteit is het zwemmen met dolfijnen en het bezoeken van de struisvogelfarm. Op het eiland Klein Curaçao kunt u heerlijk wandelen en genieten van de ondergaande zon. De ongedwongen sfeer, het heerlijke klimaat en de parelwitte stranden zorgen er voor dat u op Curaçao optimaal tot rust komt.



Profiteer daarom nu van deze scherpgeprijsde Fly & Go!

 



Optioneel bij te boeken


Om uw vakantie naar Curaçao nog completer te maken, bieden wij diverse zeer voordelig geprijsde extra’s aan! Maak uw vliegreis extra comfortabel met een upgrade naar Business Class naar en van Curaçao (zie tabblad KLM voor meer informatie). Ook bieden wij een voordelig excursiepakket waarbij u kennis maakt met de highlights van het eiland, het historische hart van Willemstad en het eiland Klein Curaçao. Het excursiepakket bestaat uit 3 excursies maar u betaalt slechts voor 2 excursies (zie tabblad excursiepakket voor meer informatie)!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design