Toon filters
Sluit filters

Combinatiereis Ubud & Sanur Deluxe

Nederland, Bali, Sanur

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.149,-
Bekijk Aanbod

Informatie Combinatiereis Ubud & Sanur Deluxe


Combinatiereis Ubud & Sanur Deluxe****(*)


Ga mee op deze prachtige Combinatiereis Ubud & Sanur Deluxe en geniet van de bijzondere Balinese cultuur & natuur in combinatie met een zon, zee & strand! Deze unieke reis neemt u mee naar Ubud waar de kans heeft het traditionele Bali te ontdekken. Tot rust komen kunt u ongetwijfeld in de badplaats Sanur. Aan u de keus! U verblijft in luxe 4- en 5-sterren accommodaties waardoor u niet te kort zult komen tijdens deze Combinatiereis Ubud & Sanur Deluxe!



 



Dag 2 - 5: Ubud


Nadat u uw eerste nacht in het vliegtuig heeft doorgebracht komt u aan in Bali op uw tweede vakantiedag. Daar verblijft u de eerste drie nachten in het 4-sterren Komaneka Rasa Sayang gelegen in het centrum van Ubud. Ubud heeft een prachtige omgeving wat u het beste per fiets of wandelend kunt ontdekken. Vind uw weg tussen de bijzondere lanschappen, tropische natuur en vele rijstterassen! Ubud is een echt kunstenaarsstadje met vele kunstwinkeltjes, galerieën en handwerkateliers. Bijzondere bezienswaardigheden die u zeker niet mag missen zijn o.a. de Pura Dalem Angung Padangtegal tempel, Monkey Forest, de botanische tuin Kutuh Kaja en de kleurrijke markt van Ubud. De dagen in Ubud zijn naar eigen ingeving in te vullen.



Op uw vijfde vakantiedag staat er een transferbus voor u klaar die u naar Sanur brengt. Daar zult u uw vakantie voortzetten.



Dag 5 - ...: Sanur


De rest van de reis zult u in het 5-sterren Sudamala Suites & Villas te Sanur verblijven. Hier kunt u nog een aantal dagen (afhankelijk van de door u geboekte aantal reisdagen) genieten van het heerlijke strand, prachtige natuur, cultuur en vele bezienswaardigheden. De populaire, toch rustige badplaats Sanur heeft nog zijn authentieke Balinese karakter. Hier kunt u genieten van zon, zee en strand. Ga snorkelen, surfen of relaxen met bijvoorbeeld een heerlijke cocktail in de hand. In Sanur zijn er tal van mogelijkheden. Bezoek tevens dichtbij gelegen tempels zoals de Tanah tempel of neem een kijkje in de orchideeëntuin.  



De laatste dag van uw combinatiereis wordt u naar de luchthaven van Denpasar gebracht, vanwaar u uw terugreis begint (Bij bijvoorbeeld een 10-daagse reis is dit op dag 9, u arriveert in op Schiphol op dag 10). De laatste nacht verblijft u in het vliegtuig. U zult met plezier kunnen terugkijken op uw prachtige en luxe reis door Bali.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design