Toon filters
Sluit filters

Linda

Nederland, Turkse Rivièra, Side

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€306,-
Bekijk Aanbod

Informatie Linda


Zonvakantie Turkije - Linda *****


Hotel Linda is een prachtig 5-sterren hotelcomplex bij Side, omgeven door een netjes onderhouden groene tuin. Het hotel ligt dichtbij een prachtig privéstrand, diverse historische bezienswaardigheden en de oever van het meertje Titreyengol. Een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen zonvakantie Turkije!



Voor jong en oud is veel te beleven bij hotel Linda. Het hotel beschikt over een mooi zwembad met apart kinderbed, een heerlijk zonneterras met parasols en ligbedden, een discotheek, animatieprogramma en nog veel meer! Het is teveel om op te noemen. U verblijft o.b.v. All Inclusive, zodat het u tijdens deze heerlijke zonvakantie Turkije aan werkelijk niets zal ontbreken.



Wilt u tijdens deze zonvakantie Turkije ook iets van de omgeving zien? Breng dan een bezoek aan het oude en historisch centrum van Side. In deze stad vindt u enorm veel historische overblijfselen, waardoor het aandoet als een openluchtmuseum. De restanten van de oude Griekse Tempel en het Romeinse theater zijn absoluut een bezoekje waard. Ook vindt u in de omgeving veel archeologische opgravingen zoals Perge en Selge.



Kortom, voor een heerlijke zonvakantie Turkije met prachtige zandstranden, een mooi hotel en culturele en historische bezienswaardigheden nabij het hotel bent u bij het 5-sterren hotel Linda bij Side aan het juiste adres!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design