Toon filters
Sluit filters

Cruise Klassieke Griekse Oudheden

Nederland, , Savona

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.149,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise Klassieke Griekse Oudheden


Cruise Klassieke Griekse Oudheden ****


Vaar in 13 dagen naar de meest historische bestemmingen aan de Middellandse Zee en ontdek op deze manier een scala aan culturele hoogtepunten van Klassiek Griekenland. Zo heeft u een volle dag om het historische Athene te ontdekken, brengt u een bezoek aan het authentieke Nafplion en kunt u het zonnige Volos bezichtigen. Daarnaast staan ook het Zuid-Italiaanse Napels en het eiland Sicilië op het cruiseprogramma. Tijdens deze cruisevakantie zijn vliegreis per KLM, alle transfers en alle maaltijden aan boord van de Costa neoClassica inbegrepen!



Na de comfortabele vliegreis vanuit Amsterdam naar Genua per KLM brengt de transferbus u naar de haven van Savona. Hier stapt u aan boord van het 4-sterren Costa neoClassica, een cruiseschip van de Costa neoCollection. De grondige renovatie en het neoCollection concept, met o.a. langere aanlegtijden en flexibele dinertijden, maken dat u aan boord van Costa neoClassica optimaal van comfort kan genieten. Maak kennis met culinaire hoogstandjes, drink een drankje in één van de sfeervolle bars en lounges, beproef uw geluk in het casino en ontspan in het wellnessgedeelte. U hoeft zich aan boord geen moment te vervelen!



De eerste bestemming die u tijdens deze prachtige culturele cruise zult bezoeken is het historische Napels, dé stad van geschiedenis, kunst en cultuur. Van sprookjesachtige kastelen, imposante kerken en paleizen tot brede boulevards en interessante musea, zoals het Musea Archeologico Nazionale, waar u onder meer objecten uit de Oudheid en het door lava bedekte Pompeï kunt zien; Napels heeft het allemaal! Vervolgens vaart u via Kalamata, Nafplion en Volos naar Piraeus, waarvandaan u Athene kunt ontdekken. Bezichtig hier o.a. de wereldberoemde Akropolos en het Panthenon, alvorens de Costa NeoClassica u naar de volgende topbestemming brengt: Trapani op Sicilië. Bezienswaardig in deze unieke stad zijn onder meer het paleis ‘Palazzo Cavarretta’, de kerk ‘Santuario de Madonna Santissima Annuziata’ en het prehistorisch museum ‘Torre di Ligny’ (een oude verdedigingstoren). Na Marseille vaart de Costa neoClassica terug naar Savona, waar de ontscheping en transfer naar de luchthaven plaats zal vinden. U vliegt per KLM terug naar Amsterdam waarna kunt terugkijken op een fantastische cruisevakantie vol culturele en historische hoogtepunten!



5e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!


Het is echt geen toeval meer! Voor de vijfde keer op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013 en 2014 ontvangt Stip Reizen ook in 2015 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de beste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al viermaal eerder in de wacht wist te slepen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich door het grote aantal verkochte cruises van Costa van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg te onderscheiden. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design