Toon filters
Sluit filters

Cruise Barcelona en het beste van Italië

Nederland, , Barcelona

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€999,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise Barcelona en het beste van Italië


Cruise Barcelona en het beste van Italië ****+


Vaar op 6 april mee met de 4-sterren-plus Norwegian Epic en profiteer van vele extra's. U ontvangt namelijk tijdelijk het gratis Ultimate Drinking Package. Dit houdt in dat alle frisdrank, bier, sterke dranken, cocktails en wijn (tot $ 15 per glas) zijn inbegrepen! Tijdens de cruise doet u o.a. Cagliari (Sardinië), Napels, Civitavecchia (Rome) en Livorno aan. Een unieke en voordelige cruisevakantie waarbij vliegreis, hotelovernachting in Barcelona voor de cruise o.b.v. logies en ontbijt en cruise inclusief alle maaltijden aan boord zijn inbegrepen!



Vanuit Amsterdam of Eindhoven vliegt u per Transavia (of gelijkwaardig) naar de luchthaven van Barcelona. Nadat u op eiegen gelegenheid naar het hotel bent gereisd, heeft u volop de tijd om deze wereldstad te bezichtigen. Bewonder de Sagrada Familia, slenter over de Ramblas of huur een fiets en ontdek op een bijzondere manier deze schitterende stad. Op de derde dag scheept u zich in op de Norwegian Epic. Aan boord van dit 4-sterren-plus cruiseschip beleeft u dé ultieme cruise-beleving. Woon een optreden in het theater bij, drink een drankje in de ijsbar (of een van de andere 17 bars!), waag een dansje op de dansvloer of geniet van het Aquapark aan boord. Eén ding is zeker: ook op de zeedagen hoeft u zich geen moment te vervelen. U verblijft bovendien op basis van volpension, inclusief alle maaltijden en snacks aan boord, volgens het befaamde Freestyle Cruising concept, waarbij u zelf bepaalt waar, wanneer en met wie u eet. Een uniek en veelgeprezen concept! 



De eerste bestemming van deze heerlijke cruisreis het Italiaanse Cagliari, gelegen op het eiland Sardinië. In Cagliari vindt u o.a. gouverneurspaleizen, het Romeinse amfitheater, het Archeologisch Museum, de kathedraal en 11e eeuwse torens die boven de smalle straatjes uittorenen. Het oude gedeelte van de stad, dat het ‘Castello’ (kasteel) heet, ligt op de top van de heuvel, met een mooi uitzicht op de Golf van Cagliari. Ontdek in Palermo, de hoofdstad van Sicilië, de invloeden van onder meer de Byzantijnse en Arabische overheersing tijdens een rondleiding in Palermo en Reale of maak bijvoorbeeld een bijzondere themawandeling, waarbij u op zoek gaat naar de mysterieuze kant van Palermo. Na een dag op zee komt u de dag erop aan in Napels, dé stad van geschiedenis, kunst en cultuur. Ook is het de geboorteplaats van pizza’s en het thuis van vele bezienswaardigheden. Van sprookjesachtige kastelen, imposante kerken en paleizen tot brede boulevards en interessante musea, zoals het Musea Archeologico Nazionale, waar u onder meer objecten uit de Oudheid en het door lava bedekte Pompeï kunt zien. Maak vanuit de haven van Civitavecchia een dagtocht naar het oude Rome, ideaal om het Colosseum, Forum Romanum, Vaticaanstad en het Pathenon te bezichtigen. Vol indrukken keert u terug op de Norwegian Epic, alvorens het cruiseschip naar Livorno vaart, een prima uitvalsbasis om Toscane te ontdekken. Zo zijn de steden Pisa en Florence gemakkelijk te bereiken vanuit Livorno. Pisa is bekend van de befaamde scheve toren en andere historische bezienswaardigheden rond het Campo dei Miracoli plein. En wat dacht u van een bezoek aan het schitterende Florence? Het levendige Florence behoort tot de bekendste cultuursteden van Europa en is rijk aan historische gebouwen en fraaie parken, die dankzij de geringe afstand zelfs te voet te verkennen zijn! Tot slot meert het cruiseschip aan in het zonnige Mallorca. U kunt in Palma de Mallorca genieten van kilometerslange zandstranden, helderblauw zeewater, het heerlijke klimaat en diverse bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld de beroemde, zeer opvallende kathedraal, het indrukwekkende paleis of verzamel leuke snuisterijen op de gezellige markt. Na aankomst in Barcelona reist u op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Barcelona, voor uw terugvlucht naar Amsterdam of Eindhoven. 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design