Toon filters
Sluit filters

Delphin Diva

Nederland, Turkse Rivièra, Antalya

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€570,-
Bekijk Aanbod

Informatie Delphin Diva


Zonvakantie Turkije - Delphin Diva *****


Het 5-sterren Delphin Diva is een prachtig hotel in Turkije waar u optimaal kunt genieten van zon, zee, strand, prachtige natuur en luxe hotelfaciliteiten! U verblijft op basis van Ultra All Inclusive met o.a. ontvangst met champagne en iedere zondag een champagnebrunch! Alleen dit maakt uw zonvakantie Turkije al onvergetelijk!



Het luxe hotel Delphin Diva biedt u alles wat u nodig hebt voor een onbezorgde zonvakantie Turkije. Wat dacht u van maar liefst 8 verschillende restaurants, diverse bars, 2 mooie zwembaden, een apart kinderbad en een heerlijk zonneterras met ligbedden en parasols? Bovendien is Delphin Diva direct gelegen aan een prachtig privéstrand! En... u verblijft op basis van Ultra All Inclusive, inclusief ontbijt, laat ontbijt, lunch, diner, ijsjes, middernachtsnacks en iedere zondag een heerlijke champagnebrunche. Als dat geen luxe is...



U bevindt zich op ca. 15 km. van de bekende Turkse badplaats Antalya. Het is dus eenvoudig om deze stad een keer te bezoeken en kennis te maken met deze gezellige stad en haar vele terrasjes, cafés en winkeltjes. In de omgeving vindt u ook diverse andere prachtige bezienswaardigheden, zoals de 'Ruïnes van Perge', de Düdenwatervallen, Pamukkale en het Karaalioglu Park!



Houd u van zon, zee, strand, prachtige natuur, uitgebreide hotelfaciliteiten en pure luxe? Boek deze heerlijke zonvakantie Turkije en verblijf o.b.v. Ultra All Inclusive in het prachtige Delphin Diva.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design