Toon filters
Sluit filters

Grand Kaptan

Nederland, Turkse Rivièra, Alanya

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€395,-
Bekijk Aanbod

Informatie Grand Kaptan


Zonvakantie Turkije - Grand Kaptan *****


Het ruim opgezette en rustig gelegen 5-sterren hotel Grand Kaptan, dat op ca. 4 km afstand van Alanya ligt, is ideaal voor een geslaagde zonvakantie aan de Turkse Rivièra! De uitstekende service en de talloze faciliteiten zorgen ervoor het u aan niets ontbreekt en dat zowel jong als oud zich hier geen moment verveelt! 



Ook heerlijk ontspannen behoort met deze zonvakantie Turkije tot de mogelijkheden. Kom volledig tot rust in het wellnessgedeelte met o.a. een Turks bad en sauna (gratis!) of geniet van de zon op de ligbedden bij het zwembad of op het strand, dat direct aan het hotel ligt.



Doet u liever iets actiefs? Behalve zwemmen en tafeltennis, kunt u in Grand Kaptan aan uw conditie werken in de fitnessruimte of gebruik maken van één van de andere sport- en spelfaciliteiten. Tevens zijn er diverse (extern aangeboden) watersporten beschikbaar in de directe omgeving. Voor de kinderen is er een uitgebreid animatieprogramma. De keuze is aan u!



Een bezoekje aan Alanya is zeker de moeite waard. Met de gratis shuttleservice staat u zo in het centrum van deze druk bezochte badplaats! Naast mooie stranden beschikt Alanya ook over talloze winkels, restaurants, cafés en bars! Tussen het Cleopatrastrand en het Ooststrand vindt u één van de mooiste bezienswaardigheden van Alanya: een enorme burcht uit de 13e eeuw.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design