Toon filters
Sluit filters

Grand Voyage van Italië naar Los Angeles

Nederland, , Savona

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€3.349,-
Bekijk Aanbod

Informatie Grand Voyage van Italië naar Los Angeles


Grand Voyage van Italië naar Los Angeles ****


Stap op 2 september met Stip Reizen op het elegante 4-sterren cruiseschip Costa Luminosa en vaar mee op een gedeelte van de wereldcruise naar Californië! U meert aan op verschillende bestemmingen zoals o.a. Tenerife, St. Lucia, Aruba en Puerto Vallarta, met als eindbestemming Los Angeles. U vaart tevens door het wereldberoemde Panama Kanaal, een waar spektakel! Uw cruisereis is inclusief non-stop vluchten per KLM, transfer in Italië naar het schip, verblijf o.b.v. volpension tijdens de cruise, dranken tijdens lunch en diner en maar liefst 4 gratis excursies, namelijk:

- Marseille & Aix-en Provence (ca. 8,5 uur) - Marseille, Frankrijk 

- De paden van El Teide (ca. 4,5 uur) - Tenerife, Canarische Eilanden

- Ontdek Cartagena (ca. 4 uur) - Cartagena, Colombia

- Stranden en Beverly Hills (ca. 6 uur) - Los Angeles, Verenigde Staten



Let op: slechts zeer beperkt plaats voor deze zeer speciale prijs en met gegarandeerd vertrek!



Vanaf Amsterdam vliegt u comfortabel per KLM naar Milaan, waarna de transfer u naar de haven van Savona brengt. Hier ligt de diamant in de Costa-vloot, het prachtige 4-sterren Costa Luminosa, al op u te wachten. Ontspan en geniet aan boord van het schip, terwijl het cruiseschip koers zet naar Los Angeles en onderweg aanmeert langs de mooiste bestemmingen in de Caribbean, Midden-Amerika en Californië!



Op deze 31-daagse Grand Voyage van Europa naar Californië zult u aanmeren op de mooiste bestemmingen. U bezoekt o.a. de oudste stad van Frankrijk, Marseille, Málaga in het prachtige Andalusië, het Canarisch Eiland Tenerife, de Caribische Eilanden St. Lucia, Grenada en het op de Nederlandse Antillen gelegen Aruba. Ook maakt u de doorvaart door het Panama Kanaal mee! Vervolgens doet de Costa Luminosa verschillende plaatsen in Midden-Amerika aan. Wat te denken van Costa Rica en Guatemala, waar liefhebbers van ongerepte natuur hun hart kunnen ophalen. Na een bezoek aan Mexico vaart het cruiseschip naar de Verenigde Staten. In de Amerikaanse staat Californië zult u aanmeren in San Diego en als eindbestemming Los Angeles waar u zelfs anderhalve dag zult vertoeven. 's Middags neemt u afscheid van deze stad met sterallure en heeft u een rechtstreekse vlucht per KLM naar Amsterdam. U zult met plezier terug kunnen kijken op deze fantastische Grand Voyage met vele indrukken. Wacht niet langer en boek deze fantastische cruise met gegarandeerd vertrek!  



6e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!


Het is echt geen toeval meer! Voor het zesde jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015 ontving Stip Reizen ook in 2016 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al vijfmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design