Toon filters
Sluit filters

Grand Park Bodrum

Nederland, Turkse Westkust, Bodrum

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€329,-
Bekijk Aanbod

Informatie Grand Park Bodrum


Zonvakantie Turkije - Grand Park Bodrum *****


Boek nu uw heerlijke zonvakantie Turkije en verblijf in het 5-sterren tophotel Grand Park Bodrum in Bodrum. Bodrum ligt aan de westkust van Turkije in een baai die zonder twijfel tot één van de mooiste baaien ter wereld behoort. Grand Park Bodrum is rustig gelegen, direct aan het strand. Twijfel niet... Boek snel!



In het Grand Park Bodrum kunt u heerlijk genieten van de luxe faciliteiten en het heerlijke eten en drinken. Er zijn niet alleen zeer uitgebreide wellnessfaciliteiten, maar u kunt ook gebruik maken van diverse sport- en spelfaciliteiten. Ziet u uzelf al genieten aan het zwembad of aan zee met een heerlijk drankje in uw hand?



Bodrum is een mooie en gezellige havenstad in Turkije dat tegenover het Griekse eiland Kos is gelegen. Er zijn diverse historische bezienswaardigheden, zoals de Petrusburcht, fundamenten van een Mausoleum, stadswallen en een oud Grieks theater. Bodrum is een populaire vakantiebestemming voor Westerse toeristen geworden. De stad herbergt vele gezellige winkeltjes, terrasjes en restaurantjes waar u heerlijk kunt genieten van culinair Turkije. Kortom, Bodrum is absoluut een bezoek waard gedurende uw zonvakantie Turkije in Grand Park Bodrum!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design