Toon filters
Sluit filters

Verrassingsreis Curaçao

Nederland, Curaçao, Willemstad

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€449,-
Bekijk Aanbod

Informatie Verrassingsreis Curaçao


Verrassingsreis Curaçao ****


Wilt u supervoordelig op zonvakantie naar het tropische Curaçao? Dat kan! Met deze 'Bingo' aanbieding boekt u al een 4-sterren zonvakantie op dit paradijselijke eiland. Ter plaatse verneemt u in welke accommodatie u verblijft. Dit betreft altijd een 4-sterren resort! Verder zijn de vliegreis per KLM met 23 kg ruimbagage, transfers en Nederlandssprekende hostess inbegrepen.



Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding om te voorkomen dat zij de indruk wekken dat de kwaliteit en service als gevolg van de prijsverlaging afnemen. Stip Reizen koopt deze extra voordelige appartementen en/of hotelkamers op waardoor u kunt profiteren van de allerlaagste prijs.



De accommodaties liggen verspreid over het eiland Curaçao. Bij aankomst op de luchthaven verneemt u de naam van uw accommodatie en wordt uw transfer verzorgd. U verblijft te allen tijde in een 4-sterren accommodatie. De 'Bingo' appartementen en/of hotelkamers zijn over het algemeen appartementen en hotels waar Stip Reizen mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kunt u in een extra ingekochte accommodatie worden ondergebracht die niet op onze website staat. I.v.m. het vooraf niet bekend zijn van de accommodatie, is deze Bingo-reis niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Bovendien, vanwege het vooraf niet bekend zijn van de accommodatie, is het niet mogelijk een preferentie door te geven.



Met haar hagelwitte stranden, fantastische duiklocaties, koloniale architectuur en schitterende flora en fauna is Curaçao een uitstekend bestemming voor een heerlijke zonvakantie! Of u nu wilt ontspannen op het strand, rond wilt struinen over de handelskade in Willemstad, bekend van de typische gekleurde huisjes, of in het St. Christoffelpark wilt mountainbiken, de mogelijkheden zijn legio. Bekijk voor meer informatie het tabblad 'Strand & Uitstapjes'.



Wacht niet langer en boek deze 'Bingo' aanbieding waarbij u een heerlijke zonvakantie op Curaçao tegemoet gaat!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design