Toon filters
Sluit filters

Cruise Italië, Griekenland & Montenegro

Nederland, , Venetië

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€829,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise Italië, Griekenland & Montenegro


Cruise Italië, Griekenland & Montenegro ****


Boek nu deze fantastische 8-daagse cruise per 4-sterren MSC Orchestra en vaar mee naar de Griekse en Montenegrijnse hoogtepunten, zoals Olympia, Athene en Kotor. Deze cruise is inclusief vliegreis per KLM en alle maaltijden aan boord. Mis deze kans niet profiteer bovendien van een exclusief aanbod. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen per datum beschikbaar!



U vliegt comfortabel per KLM naar Venetië, vanwaar u op eigen gelegenheid naar de haven van Venetië reist en waar u aan boord gaat van de MSC Orchestra. Aan boord van MSC Orchestra zult u versteld staan van het grote aanbod faciliteiten. Zo heeft u een ruime keuze uit restaurants en gezellige pizzeria’s. Wissel bijvoorbeeld uw diner in de hoofdrestaurants Villa Borghese en L’Ibiscus af met een glamorous diner in de Zaffiro bar of geniet van de voortreffelijke Chinese keuken in het Shanghai Chinese Restaurant. Op het gebied van entertainment zal het u aan niets ontbreken. Doe mee aan een wijnproeverij, beleef een wervelende show in het Convent Garden Theater, dans de nacht door in de discotheek of waag een gokje in het Palm Beach Casino. Speciaal voor de jeugd is er een Teen’s Club en de speelruimte Jungle Adventure, waar zij zich met leeftijdsgenootjes uitstekend vermaken. Voor wie op zoek is naar rust en ontspanning is de uitgebreide Aurea spa de uitgelezen plek. Hier kunt u volledig ontspannen tijdens een bezoek aan de sauna of het Turks stoombad.



Vanuit de haven van Venetië vaart u richting Bari. Vanwege het Middellandse Zee klimaat is het in de lente, zomer en nazomer aangenaam weer, waardoor de stad het gehele jaar een prima alternatief vormt voor het warmere Rome of Florence. Deze historische oude stad herbergt talrijke kerken, pleinen, karakteristieke steegjes en een goed bewaard gebleven kasteel. Eén van de belangrijkste bezienswaardigheden van Bari is de Basiliek van St. Nicolaas, de beschermheilige van de stad. Vervolgens vaart de MSC Orchestra naar Katakolon. Dit Griekse schiereiland staat bekend om haar imposante tempels en u kunt er één van de belangrijkste toeristische trekpleisters van Griekenland bezoeken: de geboorteplaats van de moderne Olympische Spelen, Olympia. Vanuit Katakolon vaart u door richting het vulkanische Santorini, één van de meest schitterende eilanden van Griekenland. Bewonder de authentieke dorpjes vol smalle, sfeervolle straatjes, ezels en helderwitte huizen en kerken met blauwe koepeldaken, maar ook Piraeus, vanwaar u de Griekse hoofdstad Athene kunt bezoeken, mag natuurlijk tijdens deze cruisevakantie niet ontbreken. Ontspan op het Griekse eiland Corfu op een van de heerlijke stranden. Breng tot slot in Kotor zeker een bezoek aan de oude stad, welke is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Kotor is namelijk één van de best bewaarde Middeleeuwse steden van zuidelijk Europa! De stad heeft zijn authentieke vorm weten te behouden, zoals u zelf kunt vaststellen bij het zicht op het stratenplan met talloze smalle straten en pleinen. Na de ontscheping in Venetië reist u op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Venetië, voor uw terugvlucht per KLM naar Amsterdam. U kunt terugkijken op een geweldige cruise!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design