Toon filters
Sluit filters

Blue Sea Callao Garden

Nederland, Tenerife, Costa Adeje

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€546,-
Bekijk Aanbod

Informatie Blue Sea Callao Garden


Zonvakantie Tenerife - Blue Sea Callao Garden ***


Kom helemaal tot rust gedurende deze zonvakantie Tenerife en verblijf super voordelig in het 3-sterren appartementencomplex Blue Sea Callao Garden! Dit complex ligt op loopafstand van het strand en nabij Costa Adeje. Boek snel en bezoek gedurende uw verblijf de hoogtepunten het prachtige eiland Tenerife!



Appartementencomplex Blue Sea Callao Garden is rustig gelegen op ca. 800m van het strand, 350m van het centrum van Callao Salvaje en op ca. 9 km van het centrum van Costa Adeje. U verblijft standaard op basis van logies, maar kunt All Inclusive bijboeken door het All Inclusive kamertype te selecteren. Op het complex kunt u gebruik maken van meerdere zwembaden, een animatieprogramma en diverse sport- en spelactiviteiten zoals tennis, minigolf en beachvolleybal (enkel gratis bij verblijf o.b.v. All Inclusive). Boek nu uw strandvakantie Tenerife en laat u heerlijk verwennen in het prima appartementencomplex Blue Sea Callao Garden.



Tenerife is bij uitstek een bestemming om uw zonvakantie door te brengen. Naast de heerlijke stranden en gezellige badplaatsen, biedt dit eiland tevens een mooie natuur! In Costa Adeje kunt u heerlijk over de uitgestrekte wandelboulevard met haar vele winkels, restaurants en terrasjes slenteren. Wilt u er een dagje tussenuit? Beleef met uw kinderen de grootste waterpret in waterpark Siam Park, breng een bezoek aan het nabij gelegen Playa de las Américas of ontdek de prachtige natuur in het binnenland van Tenerife.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design