Toon filters
Sluit filters

Excursiereis Sicilië

Nederland, Sicilië, Lido di Noto

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€399,-
Bekijk Aanbod

Informatie Excursiereis Sicilië


Excursiereis Sicilië ***


Boek nu deze voordelige excursiereis Sicilië! Dit is de ideale mix van strand, cultuur en natuur! Ontdek prachtige historische en monumentale plekjes op het schitterende eiland Sicilië en verblijf in een goed 3-sterrenhotel. Wij hebben speciaal voor liefhebbers van zon, zee en cultuur een unieke reis samengesteld met 3 verschillende excursies. Boek snel en ontdek het prachtige eiland Sicilië!



Tijdens de excursies maakt u kennis met Siracusa, één van de mooiste en gezelligste plaatsjes op Sicilië. Siracusa is een stad met een zeer rijke historie. In het openluchtmuseum brengen we o.a. een bezoek aan een enorm Grieks theater en gaan we naar het meest fotogenieke plekje in Ortyga, de Arethuse fontein. Ook bezoeken we Ragusa Ibla, een oude barokstad en de chocoladestad Modica. En een bezoek aan een van de grootste steden op Sicilië, mag natuurlijk niet ontbreken.



Hotel


U verblijft tijdens deze excursiereis in het President Sea Palace of Club Eloro (of gelijkwaardig) gelegen in/nabij Lido di Noto. Uw kamer is minimaal voorzien van een badkamer met bad/douche en toilet en TV. 



Goed om te weten: Er is in Lido di Noto geen pinautomaat aanwezig. Neem voldoende contant geld mee.



In Italië is het gebruikelijk dat er bij aankomst in uw accommodatie een lokale toeristenbelasting betaald dient te worden. Dit geldt ook voor uw verblijf op Sicilië. De hoogte van deze toeristenbelasting is afhankelijk van het aantal sterren van uw accommodatie. De kosten bij verblijf in deze accommodatie zijn €1,50 per persoon per dag voor personen vanaf 14 jaar en ouder. 



Verzorging


U verblijft tijdens deze excursiereis o.b.v. All Inclusive, volgens de All Inclusive-formule van het desbetreffende hotel. Tijdens de excursies zijn maaltijden en drankjes niet inbegrepen.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design