Toon filters
Sluit filters

Cruise Zuidoost-Azië

Nederland, , Singapore

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€2.279,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise Zuidoost-Azië


Cruise Zuidoost-Azië ****


Stap aan boord van de 4-sterren bekroonde Norwegian Star en ontdek in 16 dagen het unieke Zuidoost-Azië. Deze prachtige cruise is inclusief vliegreis per A380 van topairline Emirates, 1 hotelovernachting in Singapore, cruise inclusief ontbijt, lunch, diner en 1 hotelnacht in Hong Kong na de cruise! Tijdelijk ontvangt u gratis het Ultimate Drinking Package. Dit houdt in dat alle frisdrank, bier, sterke dranken, cocktails en wijn (tot $ 15 per glas) zijn inbegrepen! 



Vanuit Amsterdam vliegt u per Airbus A380 van Emirates via Dubai naar Singapore, vanwaar u op eigen gelegenheid naar het hotel reist. U heeft 2 dagen de tijd om nader kennis te maken met deze bruisende metropool. In Singapore komen de contrasten tussen het oude en nieuwe Azië perfect tot uiting. U vindt er de nieuwste hightech attracties en grote shoppingcentra, maar ook authentieke Aziatische wijken waarbij u uw zintuigen verwend zullen worden. Nadat u op de derde dag van uw cruisevakantie naar de haven van Singapore bent gereisd, scheept u zich in op de Norwegian Star. Dit modern ingerichte cruiseschip met heldere kleuren onderscheidt zich door de gemoedelijke sfeer aan boord, de service en de vele faciliteiten. Zo is er aan boord een grote showlounge waar schitterende shows worden opgevoerd, van livemuziek tot acrobatische shows. Ook vindt u er een karaoke lounge, maar liefst 1.850 m² aan winkeltjes, en een groot casino. De vele bars en restaurants (wel 10 keuzes!) in verschillende stijlen nodigen uit tot gezellige avonden. Dankzij het zogenaamde Freestyle Cruising Concept kunt u bovendien eten waar, wanneer en met wie u wilt. Naast de 2 hoofdrestaurants is het Italianse restaurant 'La Trattoria' ook zeker een aanrader. En als u van sushi houdt dan moet u ook zeker een avond reserveren in 'Ginza' het Japanse themarestaurant. Voor een lange avond tafelen gaat u naar 'Le Bistro', het Franse restaurant waar u kunt genieten van een 6-gangen menu!



Vanuit de haven van Singapore vaart u naar het tropische Koh Samui waar u heerlijk kunt genieten van het tropisch klimaat en de parelwitte stranden. Omdat u maar liefst 2 dagen in de haven van Laem Chabang verblijft, kunt u in 2 dagen tijd Bangkok en Pattaya gaan bezichtigen. Ga op zoek naar krokodillen in de 'Million Years Stone Park & Crocodile Farm' of ga naar de 'Sanctuary of Truth', een van hout opgetrokken kasteel van maar liefst 105 meter hoogte. Bangkok heeft maar liefst 15 miljoen inwoners en is de hoofdstad van het prachtige Thailand. Boek een excursie aan boord van het cruiseschip en aanschouw alle hoogtepunten van deze wereldstad of ontdek op eigen gelegenheid deze bijzondere stad. Na Thailand vaart de Norwegian Star door naar Vietnam, waar u Phu My, gelegen nabij de hoofdstad Ho Chi Minhstad, en het tropische Nha Trang, met haar witte brede zandstranden, kunt gaan bezoeken. Na het Chinese Sanya, bekend vanwege haar prachtige flora en fauna, bereikt u het eindpunt van deze heerlijke cruisevakantie: Hong Kong. Omdat u hier nog een hotelovernachting heeft, en ook op de tweede dag nog over een dagkamer beschikt, kunt u alle bezienswaardigheden goed in u opnemen. De enorme wolkenkrabbers, de levendige straten en de indrukwekkende skyline maken Hong Kong een geweldige stad. De beste plek om van Hong Kong te genieten is vanaf Victoria’s Peak, het hoogste punt van de stad. De leukste manier om er te komen is met de Peak Tram, waarna u vanaf het observatieplatform een waanzinnig uitzicht beleeft. U kunt ook een bezoek brengen aan de zuidkant van het eiland met Repulse Bay en Stanley. Andere trekpleisters zijn de Avenue of Stars, een variant op de Hollywood Walk of Fame, en de Tian Tan Boeddha. Na uw tergvlucht, wederom per Airbus A380 van Emirates, komt u weer aan in Amsterdam en kunt u terugkijken op een fantastische cruisevakantie. 



Kortom: deze cruise is een ideale mix tussen cultuur en ontspanning! Boek dus snel deze cruise en profiteer van de zeer scherpe prijs, waarbij er vele extra's zijn inbegrepen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design