Toon filters
Sluit filters

Iberostar Sunny Beach

Nederland, Zwarte Zee, Sunny Beach

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€434,-
Bekijk Aanbod

Informatie Iberostar Sunny Beach


Zonvakantie Bulgarije - Iberostar Sunny Beach ****


Sunny Beach in Bulgarije biedt u alles wat u zoekt voor een geslaagde zonvakantie! U kunt hier werkelijk alles vinden en het doet dan ook zeker niet onder voor de bekende badplaatsen aan de Spaanse Costa's. Het 4-sterren Iberostar Sunny Beach is hierbij de ideale uitvalsbasis vanwege de centrale ligging in het centrum en met het strand op slechts ca. 70m. Vanwege de vele faciliteiten is het hotel geschikt voor het gehele gezin. Zo biedt het maar liefst 2 buitenzwembaden, 1 binnenzwembad en 4 kinderzwembaden. Op het fijne zonneterras kunt u genieten van de Bulgaarse zonnestralen, terwijl de kinderen zich vermaken in het speeltuin of tijdens de activiteiten van de kidsclub. Tegen betaling heeft u beschikking tot de sauna, ook kunt u een afspraak maken voor een heerlijke massage. Daarnaast verblijft u o.b.v. All Inclusive waardoor het u aan niets ontbreekt!



Sinds enkele jaren is Sunny Beach steeds bekender bij de Nederlandse toerist. Het levendige centrum bevindt zich op loopafstand van het hotel, waar langs de boulevard talrijke winkeltjes, terrasjes en restaurants te vinden zijn. Maak een wandeling over het 7 kilometer lange strand wat langzaam afloopt in de helderblauwe Zwarte Zee. Ook kunt u een uitstapje maken naar het nabij gelegen Nessebar, wat opgenomen is in de Werelderfgoedlijst van Unesco vanwege haar vele historische bezienswaardigheden.



Wacht niet langer, boek met het gehele gezin een zonvakantie naar het 4-sterren Iberostar Sunny Beach, wat perfect is gelegen aan het strand en het centrum van het populaire Sunny Beach.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design