Toon filters
Sluit filters

Topset Hotel

Nederland, Noord Cyprus, Kyrenia

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€179,-
Bekijk Aanbod

Informatie Topset Hotel


Zonvakantie Cyprus - Topset Hotel ***


Cyprus is ook in 2016 uw top zonvakantie bestemming! Dit prachtige eiland in het oostelijk gedeelte van de Middellandse Zee biedt een schat aan culturele hoogtepunten, ontelbare uitgestrekte witte stranden en natuurlijk een heerlijk klimaat. Brengt u vooral ook eens een bezoek aan de stad Kyrenia (op ca. 5 km van uw accomodatie). Deze stad heeft een jachthaven met daarnaast een kasteel waarvan het oudste gedeelte uit 300 na Chr. stamt. Buiten de stad kunt u nog 3 andere kastelen bezoeken.



U verblijft tijdens uw zonvakantie zeer voordelig in het gemoedelijke familiehotel Topset Hotel. Het hotel is fraai vormgegeven en is voorzien van Cypriotische kunstnijverheid, hetgeen een warm en welkom gevoel uitstraalt. Het hotel beschikt over een prachtige palmentuin met groot zwembad met daarom heen een zonneterras met ligstoelen en parasols.



Vanuit het hotel ontdekt u de culturele hoogtepunten van Cyprus of geniet u van de talloze witte stranden en het heerlijke klimaat van Cyprus! En de prijs? Die is natuurlijk weer ongekend laag!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design