Toon filters
Sluit filters

Fergus Paradis Park Hotel

Nederland, Costa Brava, Pineda de Mar

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€571,-
Bekijk Aanbod

Informatie Fergus Paradis Park Hotel




Zonvakantie Costa Brava - Fergus Paradis Park Hotel ***


Op zoek naar een gemoedelijk hotel in een rustig dorpje van de Costa Brava? Neem dan een kijkje bij Fergus Paradis Park Hotel! U zult hier genieten met het hele gezin want dit 3-sterren hotel is geschikt voor jong en oud. Ontdek de leuke plaatsjes Pineda de Mar, Calella en Santa Susanna of kom heerlijk tot rust onder de Spaanse zon. Er is voor ieder wat wils!





Ontsnap aan de massa en kom helemaal tot rust tijdens uw verblijf in Pineda de Mar. Dit gemoedelijke Spaanse badplaatsje aan de Costa Brava ligt tussen Calella en Santa Susanna in en is vooral een fijn vakantieoord voor rustzoekers, gezinnen met kinderen en vakantiegangers die een leuke uitvalsbasis zoeken om vanuit hier de veelzijdige omgeving te ontdekken. In het authentieke centrum vindt u gezellige straatjes en pleintjes. Daarnaast is het ook op de boulevard goed toeven. Vanuit hier loopt u ongeveer binnen een half uur naar de naastgelegen en drukkere badplaats Calella. Onderweg komt u tal van cafétjes, terrasjes, restaurantjes en (souvenir)winkeltjes tegen.





Ook de omgeving van de badplaats is zeer veelzijdig en biedt elke vakantieganger een leuke invulling van de vakantie. Oude kerkjes, zoals de Santa Maria kerk of de kerk Sant Pere de Riu, de ruïnes van Monpalau en de vele authentieke huizen in Pineda de Mar doen het hart van de cultuurliefhebber sneller kloppen. In het bergrijke achterland komt daarentegen de natuurliefhebber weer geheel aan z’n trekken. Bovendien is er bijna niets leuker dan het ontdekken van de drukkere, maar gezellige badplaatsen in de omgeving: Calella, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Lloret de Mar en Blanes. De bruisende metropool Barcelona bereikt u al binnen een uur met de trein. U kunt er urenlang shoppen, flaneren over de Ramblas, tapas eten in authentiek tapasrestaurantjes, een voetbalwedstrijd beleven in Camp Nou of genieten van bijzondere kunst in Parque Güell. Niet alleen per trein kunt u vele plaatsen in de omgeving bereiken, maar ook de bus brengt u naar de leukste plekken. En wat dacht u van het huren van een auto? U merkt het: Pineda de Mar heeft u tijdens uw vakantie veel te bieden!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design