Toon filters
Sluit filters

Fly & Go Savoy Saccharum Resort & Spa

Nederland, Madeira, Calheta

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€539,-
Bekijk Aanbod

Informatie Fly & Go Savoy Saccharum Resort & Spa


Fly & Go Madeira - Savoy Saccharum Resort & Spa ****+


Wilt u in alle vrijheid en op eigen tempo per huurauto het veelzijdige bloemeneiland Madeira verkennen? Boek dan nu deze Fly & Go naar het super-de-luxe Savoy Saccharum Resort & Spa. Dit resort is rustig gelegen tussen de bergen en de zee in het plaatsje Calheta in zuidwesten van Madeira en vormt een prima uitgangspunt om de bezienswaardigheden en mooiste plekjes van Madeira te bezoeken! Inclusief vliegreis, huurauto en Nederlandssprekende reisleiding.



Pak uw huurauto en verken in uw eigen tempo het fantastische eiland Madeira en ontdek tijdens deze Fly & Go de mooiste plekjes. Ga een dagje cultuur snuiven, bezoek één van de prachtige tuinen of dompel uzelf onder in het heerlijke centrum. Vanaf Savoy Saccharum Resort & Spa bent u in circa 30 minuten in de sfeervolle hoofdstad Funchal. Geniet op één van de vele terrasjes, slenter over de boulevard of geniet van een heerlijke maaltijd bij één van de restaurantjes. Het is allemaal mogelijk!



Na een dag vol nieuwe indrukken van het mooie eiland kunt u heerlijk bijkomen in uw resort. Het splinternieuwe Savoy Saccharum Resort & Spa beschikt over alle benodigde faciliteiten om heerlijk te ontspannen: diverse zwembaden, sfeervolle restaurants en het grootste Spa Center van Madeira! Het resort ligt direct aan zee en dicht bij een heerlijk zandstrand, uniek op het eiland! Plan dus ook zeker één of meerdere stranddagen in. Uw kamer is ruim, comfortabel en luxe ingericht en beschikt over een balkon met zitje met uitzicht op zee. Alle ingrediënten voor een heerlijke ontspannen vakantie!



Boek nu deze heerlijke Fly en Go met verblijf in Savoy Saccharum Resort & Spa en geniet van een echte verwenvakantie en alle facetten die het zonnige Madeira te bieden heeft.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design