Toon filters
Sluit filters

Riviercruise Zuid-Nederland & Vlaanderen vanuit Lelystad

Nederland, , Lelystad

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€469,-
Bekijk Aanbod

Informatie Riviercruise Zuid-Nederland & Vlaanderen vanuit Lelystad


Riviercruise Zuid-Nederland & Vlaanderen vanuit Lelystad


Beleef tijdens deze 8-daagse riviercruise al het moois van Nederland en België vanaf het water. Met het MS Allegro vaart u langs alle bijzondere plekken van Nederland en België terwijl u aanmeert bij leuke, gezellige plaatsen waar altijd iets te beleven is, zoals in de mooie Belgische stad Antwerpen of de altijd gezellige hoofdstad van Nederland, Amsterdam.



De riviercruise gaat beginnen vanaf de Bataviahaven in Lelystad, dat bekend staat als de hoofdstad van de jongste provincie van Nederland, Flevoland. In de haven van Lelystad bevindt zich de replica van het VOC-Schip Batavia en zijn er vele winkelmogelijkheden in Bataviastad. Vanaf deze waterstad wordt koers gezet naar Amsterdam. In deze hoofdstad kunt u heerlijk flaneren door de vele winkelstraten of genieten op het terras onder het genot van een drankje. Na Amsterdam gaat het schip via Willemstad naar het Belgische Antwerpen. Het grootse Antwerpen met zijn havens, diamanthandel en overweldigende historische binnenstad is een genot voor het oog. Op eeuwenoude pleinen zoals de Grote Markt kunt u volop genieten van een heerlijk Belgisch pintje en een Belgische wafel. Na ook Hasselt aangedaan te hebben, brengt u een bezoek aan het Limburgse Maastricht. Maastricht is de grootste stad in het uiterste puntje van Nederland dat gezelligheid en warmte uitstraalt. Het staat bekend om het Vrijthof en de gezellige terrassen met op de achtergrond de historische gebouwen. Via Roermond wordt de route voorgezet naar één van de oudste steden van Nederland, Nijmegen!

Nijmegen is een gezellige winkelstad met vele terrasjes. Het wandelen langs de Waal en de Maas biedt men prachtige uitzichten over de groene heuvelvelden dat perfect is voor wandel- en fietstochten. Deze prachtige riviercruise zal eindigen in Arnhem. U kunt vanuit de haven van Arnhem op eigen gelegenheid naar huis of u kunt de optionele bustransfer à € 15,- p.p. bijboeken, die u terug naar de haven van Lelystad brengt.  



Aan boord van het MS Allegro geniet u van een comfortabel verblijf, waaronder ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Tijdens deze cruise wordt u elke avond geamuseerd door live muziek. Waag een dansje op de dansvloer, drink een drankje bij de bar of klets lekker bij met uw reisgenoten. Uniek onder de rivierschepen is dat het MS Allegro over een personenlift beschikt, waarmee u alle dekken bereikt.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design