Toon filters
Sluit filters

Hotel Grand Prestige

Nederland, Turkse Rivièra, Side

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€369,-
Bekijk Aanbod

Informatie Hotel Grand Prestige


Zonvakantie Turkije - Hotel Grand Prestige *****


Voor luxe en comfort boekt u uw zonvakantie naar het 5-sterren Hotel Grand Prestige in de geliefde badplaats Side. Naast stijlvol ingerichte kamers biedt het hotel tal van faciliteiten, zoals een fraai wellnessgedeelte, uitstekende restaurants en gezellige bars. Dit in combinatie met de prachtige ligging in een groene omgeving nabij het fraaie zandstrand van Titreyengöl bezorgt u een aangename tijd in Turkije! 



Voor jong en oud is veel te beleven in Hotel Grand Prestige. Het hotel beschikt over een mooi zwembad met apart kinderbed, een heerlijk zonneterras met parasols en ligbedden, een discotheek, animatieprogramma en nog veel meer! Het is teveel om op te noemen. U verblijft o.b.v. All Inclusive, zodat het u tijdens deze heerlijke zonvakantie Turkije aan werkelijk niets zal ontbreken.



Hotel Grand Prestige straalt in alle opzichten luxe uit wat goed terug te zien is in de talrijke faciliteiten. In het binnen- en buitenrestaurant of in een van de 3 à-la-carte restaurants kunt u genieten van heerlijke maaltijden. Voor een verkoelend drankje kunt u terecht bij de diverse bars. Daarnaast beleeft u volop waterpret in één van de zwembaden en kunt u daarna heerlijk bijkomen op het zonneterras met gratis ligbedjes, matrasjes en parasols. En ook op het gebied van sport en ontspanning blijft Hotel Grand Prestige niet achter. Er is voor jong en oud genoeg te doen, zoals (tafel)tennis, basketbal, beachvolleybal en tegen betaling diverse watersporten aan het strand. Tevens beschikt het hotel over een wellnessgedeelte waar u kosteloos kunt relaxen in het Turks bad en de sauna! Ook massages en schoonheidsbehandelingen behoren tot de mogelijkheden (tegen betaling). En dit is slechts een tipje van de sluier van wat Grand Prestige u allemaal te bieden heeft!



Wilt u tijdens deze zonvakantie Turkije ook iets van de omgeving zien? Breng dan een bezoek aan het oude en historisch centrum van Side. In deze stad vindt u enorm veel historische overblijfselen, waardoor het aandoet als een openluchtmuseum. De restanten van de oude Griekse Tempel en het Romeinse theater zijn absoluut een bezoekje waard. Ook vindt u in de omgeving veel archeologische opgravingen zoals Perge en Selge en de beroemde watervallen van Manavgat.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design