Toon filters
Sluit filters

Ginestre della Collina

Italië, Toscane/Elba, Palaia

  • Belvilla
Al vanaf:
€588,-
Bekijk Aanbod

Informatie Ginestre della Collina

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een ingang via de buitentrap in het bijgebouw zuid van de grote boerderij. Als u het balkon op stapt, heeft u een geweldig uitzicht over de tuin met zwembad. Daar kunt u genieten van een prachtig panorama over het karakteristieke omliggende landschap met de zachte glooiing kenmerkend voor de heuvels van Toscane. Naast dat het appartement onderdeel is van een grote boerderij, zorgen de lichtroze muren en de smeedijzeren bedden in de kamers voor een nog eleganter geheel.

Natuur, ontspanning en culinaire hoogstandjes zijn de karakteristieke hoogtepunten van deze mooie plek. In de buurt zijn veel cultuurschatten, wat dacht u van San Miniato (20 km) met zijn vestingtorens en historisch centrum? Of Pontedera (17 km) met leuke restaurantjes en winkels?

Pisa (45 km) en Lucca (40 km) zijn ook mooie steden. Bezoek in Pisa de beroemde scheve toren en rijdt door naar Lucca waar u door de smalle straatjes flaneert met een ijsje in de hand. Het mooie Florence (60 km) bereikt u binnen een uur. Hier zijn vele musea en prachtige pleinen. Een stad die u niet mag missen!

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design