Toon filters
Sluit filters

Villa Murlo

Italië, Toscane, Siena

  • Happy Home
Al vanaf:
€4.699,-
Bekijk Aanbod

Informatie Villa Murlo

Bij dit vakantiehuis heeft u een uitzicht over de prachtige Toscaanse velden en de stad Siena. In de privé tuin en bij het zwembad kunt u genieten van het buitenleven. Als u op een ligbed bij het zwembad ligt heeft u kijk op het landschap van de Crete Senesi, de berg Amiata en het Orcia dal. Kies een van de terrassen in de tuin uit om een buitenmaaltijd te nuttigen of heerlijk ontspannen een boek te lezen.



De woning heeft drie verdiepingen, op de 1e verdieping en de 2e verdieping (zolder) zijn de slaapkamers en badkamers te vinden. De villa is gelegen op een landbouwbedrijf wat het mogelijk maakt om bij de eigenaar van het bedrijf lokale producten te kopen, zoals bijvoorbeeld olijfolie. Op 300 meter van de woning af ligt de ITS394, beide woningen behoren tot het landgoed van Suvignano.



Uiteraard mag een bezoek aan de prachtige stad Siena niet ontbreken tijdens uw verblijf. San Gimignano is ook een bezoek waard, de imposante hoge torens en het middeleeuws karakter van dit dorpje zijn indrukwekkend om te zien.

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design