Toon filters
Sluit filters

Residence De Eese

Nederland, Overijssel, Steenwijk

  • Belvilla
Al vanaf:
€970,-
Bekijk Aanbod

Informatie Residence De Eese

In schitterend gebied vind je twee vakantiehuizen: De Arendshorst en De Valkenhorst. De Valkenhorst is een zeer comfortabele bugalow, ruim van opzet met een grote hal en een ruime living. Bovendien is er nog een serre van 25 meter. De groepswoning telt vijf slaapkamers voor elk drie personen. Er is een grote badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet en een tweede badkamer met douche en wastafel. Ook bij dit vakantiehuis is een zonnig en beschut terras. Dit huis is ideaal geschikt voor bijvoorbeeld familiereünies. Mocht je meer ruimte wensen dan kun je het groepshuis huren in combinatie met een bungalow voor zes personen die tussen "De Arendshorst"en "De Valkenhorst" in ligt.

Je verblijft in Steenwijk, in de kop van Overijssel. Aan de natte westkant grenst dit pittoreske stadje aan het waterrijke gebied Giethoorn en de Weerribben. Aan de droge oostkant liggen natuurgebieden De Woldberg en De Eese. In dit gebied van ruim 1500 hectare groot vind je bossen, heidevelden, weilanden, leuke boerderijtjes en een echt kasteeltje.

Bij reservering van deze groepsaccommodatie gelden per 1 januari 2008 andere boekingsvoorwaarden (Recron). Informeer bij onze reserveringsafdeling.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design