Toon filters
Sluit filters

Rimondi Grand Resort & Spa

Nederland, Kreta, Rethymnon

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€399,-
Bekijk Aanbod

Informatie Rimondi Grand Resort & Spa


Zonvakantie Kreta - Rimondi Grand Resort & Spa ****


Even ontsnappen aan de dagelijkse werkzaamheden? Tijdens uw verblijf in het rustig gelegen 5-sterren Rimondi Grand Resort & Spa zal het u aan werkelijk niets ontbreken. Het fraai omgeven resort is een ideale uitvalsbasis om het grootste Griekse eiland, Kreta, te ontdekken. Uw verblijf is inclusief vliegreis, transfers en verblijf o.b.v. All Inclusive! Uw ontdekkingstocht langs Kreta's mooiste monumenten kan gaan beginnen!



Het grillige landschap van Kreta is enorm divers en daarom ieder jaargetijde anders. Wanneer u vanaf zee het binnenland intrekt ziet u langzaam de fascinerende natuur veranderen. Hoge, ruige en kale bergen, vruchtbare vlaktes en diepe kloven wisselen elkaar af. Ideaal om een wandeling te gaan maken! Bent u meer een cultuurliefhebber? Plan dan een bezoek aan het historische Rethymnon in, gelegen op ca. 13 km van het hotel, of het Arkadi-klooster met zijn roerige verleden. Een tocht naar het zuiden voert u door groene valleien, langs hoge bergen en door indrukwekkende kloven. Waan uzelf in het verleden en bekijk de ruïnes van het Minoïsche paleis Phaestos, de koningsvilla Aghia Triada en Gortys, de hoofdstad van Kreta tijdens het Romeinse tijdperk.



Het zeer goed verzorgde Rimondi Grand Resort & Spa is rustig gelegen in een bergachtige omgeving met olijfbomen. Vanwege de centrale ligging is vrijwel het gehele eiland uitstekend te bereiken. Wacht daarom niet langer en boek deze reis nu!



 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design