Toon filters
Sluit filters

De Eese-Burcht

Nederland, Overijssel, Steenwijk-De Bult

  • Happy Home
Al vanaf:
€879,-
Bekijk Aanbod

Informatie De Eese-Burcht

Deze accommodatie bestaat uit twee delen. Er is een Slaapburcht waar de slaapplaatsen zijn en een Woonburcht. De Woonburcht heeft een grote zaal? bestaade uit een ruime woonkamer met, ronde banken, een voledig ingerichte keuken met onder andere een Amerikaanse koelkast met ijsmaker,en een lange Franse wijntafel. In deze woonburcht treft u 2 stuks tweepersoons slaapkamers aan met boxspring bedden en badkamer en separaat toilet.

Nachts kunt u vorstelijk overnachten in de slaapburcht. In de slaapburcht vindt u drie ruime bedstede?s voor ieder twee volwassenen. 1 slaapkamer met tweepersoons hemelbed, 1 Kings bedroom met 2 boxspring bedden en tweepersoons stapelbed, 1- tweepersoons Prinsessen slaapkamer met geschakeld stapelbed.

Residence De Eese is van oorsprong een oud landgoed, wat nog steeds te zien is aan de eeuwenoude beukenpartijen. Het koetshuis waar men vroeger tol moest betalen na de verharding van de Bultweg in 1871 staat er nog. De bosvijver op het terrein is 140 jaar geleden gegraven. De grond die toen vrij kwam is bepalend geweest voor de hele omgeving, vandaar de plaatsnaam De Bult. Residence De Eese is een veelzijdig en prachtig bospark. U wordt hier gastvrij ontvangen. Het vakantiepark is voor jong en oud en daarnaast ook zeer geschikt voor mindervaliden. De omgeving is perfect voor natuurliefhebbers. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design