Toon filters
Sluit filters

It Soal Waterpark - Lisdodde

Nederland, Friesland, Workum

  • Happy Home
Al vanaf:
€687,-
Bekijk Aanbod

Informatie It Soal Waterpark - Lisdodde

Deze luxe villa ligt direct aan het water en heeft een eigen aanlegsteiger. Er is zelfs een zwemtrap om makkelijk het water in en uit te kunnen. De 8-persoons vakantievilla staat op It Soal Waterpark, net buiten het Friese stadje Workum. Op de eerste etage bevindt zich de woonkamer van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over de haven, landerijen en in de verte het IJsselmeer.



De inrichting is stijlvol en meer dan comfortabel. Er zijn twee badkamers, waarvan één een ruime douche heeft met jetstreams en twee zitjes. Deze badkamer is te bereiken via een slaapkamer.

Op de bovenverdieping vindt u twee balkons met tuinmeubilair, ideaal voor lange, zwoele zomeravonden of een ontbijtje bij zonsopgang. Op deze woonlaag is ook een terras aan de voorzijde van de woning. Op slechts 750 meter afstand is een strandje. Indien gewenst zijn handdoeken tegen een vergoeding beschikbaar.

Andere woningen op dit park: HFR006 en HFR011. Verhuur aan jeugdgroepen alleen op aanvraag.



In Workum kunt u het Jopie Huisman museum bezoeken of de Waag (museum Warkums Erfskip). In de regio zijn diverse plaatsen die het waard zijn om te bezichtigen, zoals Hindeloopen, Bolsward, Makkum en Sneek.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design