Toon filters
Sluit filters

Strandresort Schier-4P Etage

Nederland, Friesland, Schiermonnikoog

  • Happy Home
Al vanaf:
€759,-
Bekijk Aanbod

Informatie Strandresort Schier-4P Etage

Dit appartement is gesitueerd op het strandresort Schier, dicht bij de duinen en het prachtige strand. Het is ruim opgezet en mooi afgewerkt. Maximale bezetting van het appartement is 2 volwassenen en 2 kinderen. Naast de slaapkamer is er nog een slaapbank beschikbaar in de woonkamer. Een luxe badkamer (soms is deze uitgevoerd met een stoomcabine) en een keuken met vaatwasser en combimagnetron.

Het is mogelijk dat de appartementen onderling verschillen in indeling, faciliteiten en inrichting. Ieder appartement heeft een eigen buitenruimte. De gemeenschappelijke binnenzwembad en sauna op het resort kunt u gratis gebruiken.



Het resort ligt op een schitterende locatie, slechts enkele minuten lopen van zee en strand. Ook het historische dorpscentrum van Schiermonnikoog is eenvoudig te voet bereikbaar. Hier zijn ook winkels, verwarmd openluchtzwembad en restaurants.

Schiermonnikoog is een eldorado voor strandliefhebbers. Het strand is het breedste van Europa (Nationaal Park sinds 1989). Maar je kunt er ook actief je vakantie doorbrengen. Wat dacht je van surfen, strandzeilen, paardrijden, wandelen, fietsen, wadlopen en vissen.
Auto luw, rust en ruimte en leuke activiteiten, dit eiland is één en al vakantie genot.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design