Toon filters
Sluit filters

Wachter

Nederland, Friesland, Stavoren

  • Happy Home
Al vanaf:
€767,-
Bekijk Aanbod

Informatie Wachter

Prachtige vakantiewoning (twee onder één kap), uniek gebouwd en ruim uitzicht over het IJsselmeer. Vanuit de woonkamer en het balkon op de eerste etage is van dit prachtige weidse aanzicht te genieten. Zelfs vanuit twee slaapkamers op de begane grond geniet u nog van uitzicht. Hier ziet u de schepen voorbij varen. De woning is met oog voor detail ingericht. U kunt parkeren op een parkeerplaats naast de garage op het perceel.



Op deze top locatie staan watersporten als zeilen en surfen natuurlijk bovenaan. Maar je kunt hier ook heerlijk fietsen, fietsverhuur is in de omgeving mogelijk. Lopend bent u zo in het centrum en de haven van Stavoren. Stavoren is de toegang van de Friese meren.

In de omgeving kunt u naar Hindeloopen, bekend om zijn kledendracht en schilderkunst of Makkum met zijn beroemde aardewerk. Maar pak ook eens de fiets en rijd een stukje van de Elfstedentocht, een leuke route langs alle bekende plaatsen van Friesland.

Op deze locatie zijn ook de woningen: HFR034 en HFR072. Deze zijn mogelijk bij te huren als u met een grotere groep reist. De huizen liggen op ongeveer 150 meter afstand.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design