Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Julianadorp (Hnh389)

Nederland, Noord-Holland, Julianadorp

  • Happy Home
Al vanaf:
€352,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Julianadorp (Hnh389)

In dit compleet ingerichte vakantiehuis in Julianadorp geniet u met familie en vrienden van een vakantie vlakbij het strand. Geniet tijdens warme dagen op het gazon of op het overdekt terras. Het vakantiehuis beschikt over een open keuken en een woonkamer met een eettafel en een zithoek. De badkamer is voorzien van een inloopdouche. Het vakantiehuis bevindt zich op een ruim opgezet en groen vakantiepark met een vijver en een sportveldje. Ook zijn er enkele speeltoestellen te vinden. Dit vakantiehuis vlakbij zee is zeer geschikt voor een strandvakantie. Het strand, allerlei winkels en fietsverhuur bevinden zich op loopafstand.

Na een dagje aan zee geniet u met familie en vrienden van de huiselijke sfeer in dit verzorgde vakantiehuis. Handdoeken en keukenlinnen zijn te huur.

Waai lekker uit op de Noordzeestranden van Julianadorp en sluit de wandeling af met een kop chocolademelk bij het strandpaviljoen. Julianadorp bevindt zich tussen de bruisende badplaats Callantsoog en Den Helder, een stad met een maritieme sfeer. Hier vindt u een aantrekkelijk vakantiegebied met duinen, strand, bossen, zee en een afwisselend polderlandschap. Het is een gebied met prachtige wandel- en fietsroutes door het duinlandschap en langs kleurrijke tulpenvelden. In de directe omgeving van Julianadorp zijn allerlei faciliteiten te vinden, zoals een sauna, solarium, golfbaan waarbij een golfcertificaat is vereist, family golf, verhuur van waterfietsen en kano's, een uitgebreid winkelcentrum en diverse bars en restaurants.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design