Toon filters
Sluit filters

Hotel La Sosta dei Templari Cavalieri

Nederland, Umbriƫ, Passignano sul Trasimeno

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€85,-
Bekijk Aanbod

Informatie Hotel La Sosta dei Templari Cavalieri


Autovakantie Italië - Hotel La Sosta dei Templari Cavalieri ***


Boek nu voordelig uw autovakantie naar het mooie Trasimeense meer, gelegen in de streek Umbrië in Italië. Wij selecteerden hier voor u het sfeervolle 3-sterren Hotel La Sosta dei Templari Cavalieri net buiten het plaatsje Passignano sul Trasimeno dat gelegen is aan de oevers van het Trasimeense meer.



Passignano sul Trasimeno wordt ook wel 'de parel van het meer' genoemd, vanwege de prachtige omgeving. Een uitstekende plek dus om uw autovakantie door te brengen! Het vormt tevens een goede uitvalsbasis om de mooie streek Umbrië te verkennen met plaatsen als Perugia, Assisi en Florence, maar ook een dagtrip naar Rome behoort tot de mogelijkheden!



Hotel La Sosta dei Templari Cavalieri is rustig en prachtig gelegen, op een groene heuveltop, omgeven door oude olijfbomen. In de tuin kunt u ontspannen zonnebaden, een verfrissende duik nemen in het zwembad of genieten van het  uitzicht over het landschap en het Trasimeense meer. In het charmante restaurant geniet u van traditionele Italiaanse gerechten en lokale visspecialiteiten, terwijl u ook hier vanaf het terras een spectaculair panoramisch uitzicht over het meer heeft.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design