Toon filters
Sluit filters

Bali Dynasty Resort

Nederland, Bali, Tuban

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.004,-
Bekijk Aanbod

Informatie Bali Dynasty Resort


Bali Dynasty Resort****


Geniet onbezorgd van uw tropische zonvakantie op het 4-sterren-plus Bali Dynasty Resort in Tuban. Het resort heeft een perfecte ligging aan het strand en dichtbij het nachtleven van de badplaats Kuta. Met o.a. 3 zwembaden, 6 restaurants en 5 bars, ruime luxe kamers en tal van faciliteiten kunnen u en uw kinderen volop genieten! U vliegt naar Bali met de beste 5-sterren airline ter wereld; Qatar Airways. Zo begint u onbezorgd aan uw zonvakantie!



Het mooie Bali Dynasty Resort beschikt over 6 restaurants, 5 bars en een speciale Beach Club die enkel voor hotelgasten te bereiken is via het strand. Daarnaast zijn in de tropische tuin maar liefst 3 zwembaden te vinden en een aparte 'Water Fun Zone' voor de kinderen met zo'n 56 meter lange glijbaan. Verder zijn er nog tal van faciliteiten waaronder een Kids Club voor de kleine gasten, een speelruimte voor de al wat oudere en verschillende services zoals een 24-uurs roomservice.



Bali Dynasty Resort is direct aan het prachtige strand van Tuban gelegen. Tuban is ten zuiden van de badplaats Kuta wat op loopafstand te bereiken is. Ontdek onder andere het bruisende nachtleven van Kuta, het Waterbom Park en de Discovery Shopping Mall. U hoeft zich samen met uw familie geen moment te vervelen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design