Toon filters
Sluit filters

All Seasons Bali Legian

Nederland, Bali, Legian

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€846,-
Bekijk Aanbod

Informatie All Seasons Bali Legian


All Seasons Legian Bali***


Het kleurrijke All Seasons Legian Bali is centraal gelegen tussen de badplaatsen Kuta en Legian. Op korte afstand vindt u het strand, winkels en restaurants. Geniet van uw zonvakantie op het strand, aan het zwembad of van een heerlijke massage in het Spa Center. Vanwege de centrale ligging is All Seasons Legian Bali de ideale plek om Bali te ontdekken.



Het 3-sterren hotel All Seasons Legian Bali is gelegen in het centrum van Legian met het strand op loopafstand. Het hotel is centraal gelegen en steden zoals Seminyak en Kuta liggen op ca. 4,5 kilometer afstand. Vanuit het hotel is er een shuttleservice die één keer per dag naar Kuta rijdt. Tevens beschikt het hotel over vele faciliteiten. Zo vindt u o.a. in de tuin van het hotel een heerlijk zwembad met voor de kinderen een apart kinderbad. Rondom het zwembad staan ligbedden en parasols. In het restaurant van het hotel kunt u heerlijke lokale en internationale maaltijden nuttigen. Voor een drankje kunt u terecht bij de Skybar en Poolbar (waar u ook terecht kunt voor lichte maaltijden).



Legian is een rustige badplaats ten zuidwesten van Denpasar en het strand loopt van Kuta door tot Seminyak. Legian staat vooral bekend vanwege het mooie strand en is een goede uitvalsbasis om Bali te verkennen. De badplaats heeft veel winkels, gezellige restaurantjes en bars waardoor Legian een heerlijk vakantieoord vormt. Doordat het tussen de grotere steden Kuta en Seminyak ligt is dit ideaal om in Legian volledig tot rust te komen en voor de drukte naar Kuta of Seminyak te gaan. U kunt er heerlijk genieten van een prachtige zonvakantie in Bali!



Kuta is een levendige badplaats met vele winkeltjes, restaurants en bars. Daarnaast kunnen ook cultuur- en natuurliefhebbers hun hart ophalen. Bezoek bijvoorbeeld de schitterende tempel Tanah Lot die op een rots in de zee staat of breng een bezoek aan de eindeloze sawa’s, vulkanen of tempels. De plaats Ubud mag u ook zeker niet missen, dit is namelijk het culturele centrum van Bali. Kortom, op Bali hoeft u zich zeker niet te vervelen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design