Toon filters
Sluit filters

Hoogseizoen Cruise Venetië, Griekse Eilanden & Kroatië

Nederland, , Venetië

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.449,-
Bekijk Aanbod

Informatie Hoogseizoen Cruise Venetië, Griekse Eilanden & Kroatië


Hoogseizoen Special: Cruise Venetië, Griekse Eilanden & Kroatië ****


Boek nu deze fantastische 10-daagse cruisevakantie per 4-sterren Norwegian Jade en vaar in het hoogseizoen naar de Griekse Eilanden & Kroatië! Geniet van de prachtige Middellandse Zee en ontdek Corfu, Santorini, Mykonos, Piraeus/Athene en het Kroatische Splut. Deze cruise is inclusief vliegreis, overnachting in/nabij Venetië voor de cruise én alle maaltijden aan boord. Mis deze kans niet profiteer bovendien van een exclusief aanbod. Tijdelijk ontvangt u gratis het Ultimate Drinking Package. Alleen vertrek op 14 juli! 



U vliegt naar Venetië, vanwaar u op eigen gelegenheid naar het hotel in/nabij Venetië reist. U heeft voldoende tijd om deze bijzondere stad te ontdekken. Vaar met een gondel door de grachten, bezichtig het San Marco plein of plan een bezoek aan het Dogenpaleis. Op de tweede dag van de cruisevakantie stapt u aan boord van de Norwegian Jade. De Norwegian Jade biedt u alle luxe en comfort die u van een toprederij als Norwegian Cruise Lines mag verwachten. Of u nu wilt ontspannen op het zonnedek met een boek of liever de tijd actief besteedt door te sporten in het fitness centrum, het kan allemaal! Heerlijk eten kunt u in maar liefst 12 restaurants en in de vele gezellige bars wordt live muziek afgewisseld met rustige klassiekers. U verblijft bovendien op basis van volpension, inclusief alle maaltijden en snacks aan boord, volgens het Freestyle Cruising concept, waarbij u zelf bepaalt in welke van de vele restaurants, met wie en hoe laat u wenst te dineren (dinertijden tussen 17.30 uur - 22.30 uur). Er is geen speciaal kledingadvies, dus u kunt uw smoking/galajurk thuislaten. U bent immers op vakantie! 



Vanuit de haven van Venetië vaart u richting Corfu. Na een ontspannen dag op zee komt u aan op dit prachtige eiland. Hier kunt u heerlijk ontspannen op het strand en genieten van talloze winkeltjes, restaurants, tavernes en gezellige marktjes. Vanuit Corfu vaart u door richting het vulkanische Santorini, één van de meest schitterende eilanden van Griekenland. Bewonder de authentieke dorpjes vol smalle, sfeervolle straatjes, ezels en helderwitte huizen en kerken met blauwe koepeldaken. U vaart vanuit Santorini door naar het schilderachtige Mykonos. Typerend voor Mykonos zijn de witgekalkte huizen, windmolens en de kleurrijke haven. Vervolgens vaart u naar Piraeus, waar u de mogelijkheid heeft om het oude Athene te bezoeken. Tot slot brengt u ook nog een bezoek aan het Kroatische Split, een heerlijke stad in het mooie Dalmatië. Indien u liefhebber bent van zowel cultuur als natuur, dan bent u aan het juiste adres in Split! Na de ontscheping reist u op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Venetië, voor uw terugvlucht naar Amsterdam. U kunt terugkijken op een geweldige cruise!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design