Toon filters
Sluit filters

Fly & Go Kreta - Lofos Appartementen

Nederland, Kreta, Piskopiano

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€312,-
Bekijk Aanbod

Informatie Fly & Go Kreta - Lofos Appartementen


Fly & Go Kreta - Lofos Appartementen **+


Ontdek het schitterende Kreta vanuit het kleinschalige appartementencomplex Lofos met de huurauto die is inbegrepen bij deze Fly & Go. Het grootste eiland van Griekenland staat bekend om haar veelzijdigheid. U vindt op Kreta indrukwekkende cultuur, mooie stranden, gezellige plaatsjes en authentieke bergdorpjes. Het grillige landschap van Kreta is enorm divers en daarom ieder jaargetijde anders. Wanneer u vanaf zee het binnenland intrekt ziet u langzaam de fascinerende natuur veranderen. Hoge, ruige en kale bergen, vruchtbare vlaktes en diepe kloven wisselen elkaar af. Ideaal om een wandeling te gaan maken! 



Waan uzelf in het verleden en bekijk de ruïnes van het Minoïsche paleis Phaestos, de koningsvilla Aghia Triada en Gortys, de hoofdstad van Kreta tijdens het Romeinse tijdperk. Of bezoek de stad Rethymnon, waar u niet alleen leuk kunt shoppen maar ook een prachtige wandeling kunt maken door de oude stad met haar kronkelende straatjes en Venetiaanse gebouwen. Andere aanraders zijn Vai, een plaatsje in het noordoosten van Kreta met een uniek palmenbos en de Lassithi Hoogvlakte met de grot waar volgens de legende de oppergod Zeus geboren zou zijn.



Tijdens uw Fly & Go verblijft u in de op Zoover goed beoordeelde Lofos Appartementen. Ervaar de Griekse gastvrijheid en geniet van een schitterend uitzicht over het landschap van Kreta. U verblijft o.b.v. logies maar tegen een kleine toeslag boekt u ontbijt of halfpension, inclusief ontbijt en diner, bij. Het gemoedelijke appartementencomplex ligt net buiten het rustige dorpje Piskopiano en biedt u onder meer een zwembad met zonneterras en restaurant. Voor de kleintjes is er een kinderbadje en speeltuintje. Bent u een liefhebber van strand en gezelligheid? De levendige badplaats Chersonissos, op ca. 750m van het appartementencomplex, biedt u een gezellige boulevard met tal van restaurantjes, terrasje en winkeltjes. Zon, zee, strand en een gezellig centrum; u vindt het er allemaal!



 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design