Toon filters
Sluit filters

Grand Voyage van Europa naar Brazilië

Nederland, , Genua

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.649,-
Bekijk Aanbod

Informatie Grand Voyage van Europa naar Brazilië


Grand Voyage van Europa naar Brazilië ****+


Beleef op 19 november een unieke 20-daagse cruise van Europa naar Brazilië! Ontdek met het vlaggenschip van MSC Cruises, de MSC Preziosa, o.a. Valencia, de Canarische Eilanden en vaar mee langs schitterende en indrukwekkende plaatsen in Brazilië, zoals Salvador en Rio de Janeiro. Inclusief rechtstreekse vluchten per KLM, transfers, alle maaltijden aan boord en een citytour door de wereldstad São Paulo waarbij u alle hoogtepunten van de stad ziet. Boek snel en profiteer van deze spectaculaire aanbieding!



Geniet van luxe en ontspanning aan boord, terwijl het cruiseschip achtereenvolgens koers zet naar de populaire eilanden Corsica en Sardinië en de zonnige Spaanse steden Valencia en Málaga. Na de Canarische Eilanden, waarbij u de mogelijkheid heeft om Lanzarote en Tenerife te bezichtigen, één van de veelbezochte Canarische Eilanden waar u onder meer prachtige natuur en bijzondere panoramische vergezichten staan te wachten, reist u vervolgens mee naar het grootste land in Zuid-Amerika: Brazilië!



Ontspan op de MSC Preziosa van zonsopgang tot zonsondergang op het zonnedek. Een speciaal gedeelte van het zonnedek is enkel toegankelijk voor volwassenen en biedt heerlijke spabehandelingen en de Tiki-bar (toegang tegen betaling). Breng ook eens een bezoek aan de zeer uitgebreide MSC Aurea spa, waar u verschillende sauna’s, Turkse baden, een salorium en schoonheidssalon vindt. Op het gebied van entertainment zal het u aan niets ontbreken. Dineer voor een onvergetelijke avond bijvoorbeeld in het Galaxy restaurant, waar tevens een panoramische discotheek is gevestigd. Kortom: ook op de paar zeedagen is het goed vertoeven op dit topschip!  



Van prachtige stranden, tropische wouden, bijzondere diersoorten, rijke cultuur en historie tot levendige muzikale festiviteiten: Brazilië heeft het allemaal! Allereerst staat Salvador op het cruiseprogramma en ziet u zelf waarom het prachtige stadsdeel Pelourinho op de Werelderfgoedlijst van UNESCO is opgenomen. De tweede topbestemming is Búzios, een plaats die erg in de smaakt valt bij de elite. Bewonder tussen het shoppen door het bronzen standbeeld van Brigitte Bardot en ga, net als deze Franse beroemdheid destijds tijdens haar vakantie in Búzios deed, heerlijk zonnebaden op een van de witte zandstranden van de stad. En wat te denken van Rio de Janeiro? Rio de Janeiro beschikt over diverse prachtige eyecatchers, zoals het enorme beeld van Christus de Verlosser en de Suikerbroodberg die hoog boven de stad uittorenen. Maar ook de kilometers lange witte stranden die 's avonds verlicht zijn, zijn ronduit prachtig. Rio zou Rio niet zijn zonder het heerlijke eten en carnaval. Aan restaurants en bars geen gebrek! In Santos is het tijd om van boord te stappen en volgt een stadstour door São Paulo. Aansluitend vindt de transfer plaats naar de luchthaven van São Paulo voor uw rechtstreekse vlucht naar Amsterdam!

 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design