Toon filters
Sluit filters

Don Juan Center Hotel

Nederland, Costa Brava, Lloret de Mar

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€289,-
Bekijk Aanbod

Informatie Don Juan Center Hotel


Zonvakantie Costa Brava - Don Juan Center Hotel **


In Lloret de Mar vindt u zon, zee, strand, discotheken en gezelligheid in overvloed. Het is dé vakantiebestemming voor iedereen die van het strand- en uitgaansleven houdt en één van de bekendste badplaatsen aan de Costa Brava. Dit vakantieparadijs voor jong en oud ligt tussen Blanes en Tossa de Mar en heeft een mooi, lang strand met vele faciliteiten en watersportmogelijkheden. Langs het strand vindt u tal van restaurants en winkeltjes. En ook in de gezellige oude dorpskern, achter de prachtige palmenboulevard, is het in de smalle straatjes heerlijk rondslenteren en shoppen en een drankje doen op een van de vele terrasjes. Vakantie Lloret de Mar? Doen!





Vanuit het vakantieparadijs Lloret de Mar kunt u leuke uitstapjes en excursies maken. Wat dacht u van een dagje Barcelona? Deze wereldstad heeft ontzettend veel te bieden, zoals cultuur, geschiedenis, winkels en ontzettend veel sfeer. Een ander leuk uitje voor het hele gezin is Waterworld, een gigantisch waterpretpark met spectaculaire waterattracties, een speeltuin voor de kids en een kindereiland voor de allerkleinsten. Natuurliefhebbers kunnen terecht in het Parc Natural del Aiguamolls de l’Empordà, een 5000 hectare groot moerasgebied waar vele vogelsoorten voorkomen. Een vakantie in Lloret de Mar betekent voor jong en oud een heerlijk verblijf!





U verblijft in het Don Juan Center Hotel, een uitstekend hotel met veel faciliteiten en waar u overdag lekker kunt relaxen. Het centrum met alle winkels, bars en restaurants inclusief het zandstrand zijn op loopafstand. Een fijn hotel met een prima locatie. We wensen u alvast een fijne vakantie!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design