Toon filters
Sluit filters

Cruise Noorwegen, Denemarken en Duitsland

Nederland, , Kopenhagen

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.049,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise Noorwegen, Denemarken en Duitsland


Cruise Noorwegen, Denemarken en Duitsland ****


Altijd al een cruise naar de Noorse fjorden willen combineren met charmante Noord-Europese steden? Grijp dan nu uw kans en vlieg met Transavia vanaf Eindhoven in juli of augustus naar Kopenhagen en stap aan boord aan de 4-sterren Costa Favolosa. U brengt o.a. een bezoek aan de Geirangerfjord, een waar paradijs voor de natuurliefhebber, het mooie Bergen, Kristiansand, Arhus en Warnemünde, vanwaar u Berlijn kunt gaan bezichtigen. Excursies zijn aan boord eenvoudig bij te boeken, waardoor u alle hoogtepunten van deze plaatsen te zien krijgt! Natuurlijk zijn ook alle maaltijden aan boord inbegrepen! 



Na de vliegreis per Transavia van Eindhoven naar de hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen, reist u op eigen gelegenheid naar de haven waar de Costa Favolosa klaar ligt. De tweede dag vaart het cruiseschip richting de fjorden. Ideaal dus om de Costa Favolosa te gaan ontdekken. Op dit 4-sterren cruiseschip staan schoonheid en de betoverende magie van sprookjes centraal. De enorme ruimtes zijn ingericht om uw cruisevakantie zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Zo biedt het uitgebreide scala aan faciliteiten u de kans om heerlijk te ontspannen, zonnen, winkelen, sporten of uitjes met het hele gezin te ondernemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan het prachtige theater dat zich over 3 verdiepingen uitstrekt, de moderne 4D-bioscoop of een wedstrijd die middels de modernste computergames in de Playstation Area kan worden beslist? Natuurlijk mag een plons in één van de 4 zwembaden tijdens uw cruise niet ontbreken. Of het nu mooi weer is of niet, het zwembad met uitschuifbaar dak zorgt altijd voor de nodige waterpret.



Op de derde dag van deze heerlijke cruisevakantie komt u aan in Hellesylt. Hellesylt is een pittoresk Noors havenplaatsje gelegen in de Noord-Europese fjordenregio, aan het einde van de Sunnylvsfjord en nabij de indrukwekkende fjord van Geiranger. Het rustige dorpje telt ca. 600 inwoners en wordt omgeven door bergen en valleien. Van de levensstandaard wordt gezegd dat het één van de beste in Noorwegen is. Omdat het hier een technische stop betreft raden wij u aan om in Hellesylt een excursie bij te boeken en in Geiranger weer aan boord te stappen. Zo mist u niets van dit prachtige landschap, waarbij u o.a. een bezoek brengt aan de watervallen en het diepste meer van Europa. Vervolgens brengt de Costa Favolosa u naar Bergen, één van de mooiste steden van Noorwegen. De populaire havenstad is omringd door 7 bergen en verscheidene fjorden, waaronder de bekende Hardangerfjord en de Sognefjord. Vanaf de berg Fløyen, die u per kabelbaan kunt bereiken, heeft u een schitterend uitzicht over de stad en de prachtige bergrijke omgeving met watervallen en diepe valleien! En wat te denken van het karakteristieke Kristiansand, met haar oude centrum, en het levendige Deense Aarhus met haar vele winkels? Vanuit Warnemünde heeft u tot slot nog de kans om de hoofdstad van Duitsland, Berlijn, te gaan bezichtigen! Terug in Kopenhagen is het tijd om van boord te stappen en op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Kopenhagen te reizen, vanwaar u per Transavia naar Eindhoven vliegt. 



6e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!


Het is echt geen toeval meer! Voor het zesde jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015 ontving Stip Reizen ook in 2016 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al vijfmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design