Toon filters
Sluit filters

Natura Algarve Club

Nederland, Algarve, Albufeira

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€362,-
Bekijk Aanbod

Informatie Natura Algarve Club


Zonvakantie Portugal - Natura Algarve Club ***


Natura Algarve Club is een verzorgd appartementencomplex met ruime, modern ingerichte studio’s en appartementen. Overdag kunt u heerlijk relaxen aan het zwembad, loopt u binnen 10 minuten naar het goudgele strand en vindt u tal van uitgaansgelegenheden binnen handbereik.



Natura Algarve Club kent een centrale ligging in Praia da Oura, op ca. 450 meter van het centrum en nabij de bekende Strip van Albufeira (ca. 750 meter). In het levendige centrum van Praia Da Oura vindt u de Strip, een straat vol met gezellige kroegjes. Tevens zijn hier prachtige zandstranden. Op ca. 3 kilometer afstand van Praia Da Oura ligt u één van de bekendste badplaatsen van de Algarve, Albufeira. In het oude gedeelte van Albufeira, dat is uitgegroeid van een vissersdorpje tot de belangrijkste toeristische badplaats van de Algarve, vindt u nog de typisch Portugese sfeer terug. U vindt hier lange zandstranden, kleine knusse straatjes in de oude stad en trendy barretjes en restaurants.



Of u er nu voor kiest om de Algarve beter te leren kennen of om te genieten van de Portugese zon aan het zwembad van het hotel, u zult een fantastische zonvakantie tegemoet gaan!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design