Toon filters
Sluit filters

E M City Hotel

Nederland, Curaçao, Willemstad

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€499,-
Bekijk Aanbod

Informatie E M City Hotel


Zonvakantie Curaçao - E M City Hotel ***


Boek nu zeer voordelig een zonvakantie naar het E M City Hotel (voorheen Howard Johnson Plaza Hotel) op kleurrijk Curaçao! Dit zeer centraal gelegen stadshotel bevindt zich in het centrum van Willemstad aan het levendige Brionplein in Otrobanda en kent een fraai uitzicht op de handelskade en de welbekende pontjesbrug! Inclusief vliegreis per KLM, transfers en Nederlandssprekende hostess ter plaatse, natuurlijk tegen de scherpste prijzen!



Bij uw vliegreis is tevens uw ruimbagage inbegrepen. Bij andere vliegtuigmaatschappijen dient u hier apart voor bij te betalen, dat scheelt weer een paar tientjes!



U verblijft in het kleurrijke E M City Hotel op een toplocatie in het centrum van Willemstad, een ideale uitvalsbasis om de hoofdstad van Curaçao te ontdekken. Vanwege deze gunstige ligging én goede prijs-/kwaliteitverhouding is het een populair hotel onder de vele toeristen die jaarlijks de Caribische zon opzoeken. De vele winkels, restaurants en bezienswaardigheden zorgen voor het nodige vermaak en vertier gedurende uw verblijf. Struin via de pontjesbrug naar de kleurrijke handelskade of bewonder onder meer het historische Fort Amsterdam, gelegen in het oude stadsdeel Punda. Strandliefhebbers zullen zich vermaken aan het Holiday-strand, gelegen op ca. 1,2 km afstand van het E M City Hotel, of één van de andere prachtige stranden, zoals Mambo Beach en Cas Abao. De indrukwekkende Hato grotten en de struisvogelfarm staan ook garant voor een leuke dag uit. Altijd al een keer met dolfijnen willen zwemmen? Dan bent u in het Curaçao Sea Aquarium aan het juiste adres! Een fantastische ervaring!



Optioneel bij te boeken


Om uw vakantie naar Curaçao nog completer te maken, bieden wij diverse zeer voordelig geprijsde extra’s aan! Maak uw vliegreis extra comfortabel met een upgrade naar Business Class naar en van Curaçao (zie tabblad KLM voor meer informatie). Ook bieden wij een voordelig excursiepakket waarbij u kennis maakt met de highlights van het eiland, het historische hart van Willemstad en het eiland Klein Curaçao. Het excursiepakket bestaat uit 3 excursies maar u betaalt slechts voor 2 excursies (zie tabblad excursiepakket voor meer informatie)!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design