Toon filters
Sluit filters

Pierre Vacances Torremolinos Stella Polaris

Nederland, Costa del Sol, Torremolinos

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€299,-
Bekijk Aanbod

Informatie Pierre Vacances Torremolinos Stella Polaris


Zonvakantie Spanje - Pierre Vacances Torremolinos Stella Polaris ***


De zonovergoten Costa del Sol met haar schitterende kustlijn ligt op slechts 3 uur vliegen van Nederland en is een heerlijke bestemming voor uw zonvakantie. Hier kunt u volop genieten van uitgestrekte stranden, sfeervolle badplaatsen en de smakelijke Spaanse keuken.  



Het 3-sterren Pierre Vacances Torremolinos Stella Polaris biedt mooie en ruime appartementen. Het appartementencomplex is centraal gelegen op slechts 5 minuten lopen van het kilometerslange zandstrand en het gezellige centrum van Torremolinos. Ontspan onder de zonnestralen, neem een verfrissende duik in het zwembad of drink een verkoelend drankje bij de pool-/snackbar. U heeft de beschikking over een kitchenette zodat u zelf maaltijden kunt bereiden, maar u kunt ook besluiten het ontbijt of halfpension, inclusief ontbijt en diner, vooraf bij te boeken. Op ca. 500m afstand van Pierre Vacances Torremolinos Stella Polaris ligt de levendige wijk San Miguel met een ruime keuze uit restaurants, bars en winkels.     



Dankzij de centrale ligging van Pierre Vacances Torremolinos Stella Polaris kunt u leuke uitstapjes maken in de omgeving. Maak bijvoorbeeld nader kennis met de landstreek Andalusië. Bezoek onder meer de chique badplaats Marbella, de stad Málaga en het bergdorpje Ronda met haar indrukwekkende brug over de El Tajo kloof.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design