Toon filters
Sluit filters

Flamingo

Nederland, Zwarte Zee, Sunny Beach

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€337,-
Bekijk Aanbod

Informatie Flamingo


Zonvakantie Bulgarije - Flamingo ****


Geniet van een heerlijke zonvakantie in het uitstekende 4-sterren hotel Flamingo. Direct gelegen aan het gezellige boulevard en strand van Sunny Beach, biedt dit hotel alle comfort voor jong en oud. Zo verblijft u in nette kamers die o.a. voorzien zijn van een balkon met zitje. Heerlijk relaxen kunt u in de sauna of gedurende een massage. Daarnaast beschikt het hotel o.a. over een zwembad met zonneterras, restaurant en bar. 



Sunny Beach is de meest populaire badplaats van Bulgarije en trekt jaarlijks vele toeristen. Tegenwoordig doet het zeker niet onder voor de bekende badplaatsen aan de Spaanse Costa's en Turkse Rivièra. Aan het 7 kilometer lange zandstrand, dat langzaam afloopt in de helderblauwe Zwarte Zee, vindt u vele strandtentjes waar u zich te goed kan doen aan een heerlijke drankjes en lokale specialiteiten. Ook de kilometers lange boulevard heeft ontelbare gezellige restaurants, barretjes en terrasjes.



Met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding is deze zonvakantie een absolute aanrader voor een heerlijke strandvakantie aan de Bulgaarse kust!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design