Toon filters
Sluit filters

Excursiereis Corfu

Nederland, Corfu, Corfu

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€149,-
Bekijk Aanbod

Informatie Excursiereis Corfu


Excursiereis Corfu


Ontdek de groene landschappen, de gouden zandstranden, het helderblauw zeewater, de traditionele dorpjes en de Venetiaanse invloeden op het bergachtige Corfu tijdens deze 8-daagse excursiereis. U kunt ontspannen op de prachtige zandstranden, snorkelen en genieten van het Middellandse Zeeklimaat of u kunt het eiland verder verkennen. Corfu heeft voor ieder wat wils te bieden en is dus de ideale vakantiebestemming voor o.a. stellen, gezinnen met kinderen en natuurliefhebbers. 



Indien u het zeer voordelige excursiepakket heeft bijgeboekt maakt u onder begeleiding van een lokale Engels- of Nederlandssprekende gids 3 excursies en verkent u verschillende delen van dit veelzijdige eiland. Bewonder onder meer de parel van Corfu Paleokastritsa, de hielige baai van Spyridon en het kleinste dorpje op Corfu Makrades. Ook maakt u een heerlijke boottocht langs de mooie noord-oostkust van Corfu en een minicruise naar Parga en Paxos. In de periode van april t/m half mei en aan het eind van het seizoen wordt er een stadstour aangeboden, waarin u diverse Griekse steden zult ontdekken, i.p.v. de boottocht langs de noord-oostkust van Corfu.



Hotels


Tijdens de 8-daagse excursiereis verblijft u in een standaardkamer in een 3-sterren hotel of appartement o.b.v. logies. Ter plaatse hoort u in welke accommodatie u overnacht. De accommodaties liggen verspreid over het eiland.



Let op: indien u langer dan 8 dagen boekt is er na 8 dagen geen excursiepakket meer en is de reis op eigen gelegenheid (overnachtingen blijven wel inbegrepen). Deze reis is niet geschikt voor mindervaliden.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design