Toon filters
Sluit filters

Palm Wings

Nederland, Egeïsche Zee, Kusadasi

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€349,-
Bekijk Aanbod

Informatie Palm Wings


Zonvakantie Turkije - Palm Wings ****+


Boek deze aantrekkelijke zonvakantie naar het 4-sterren-plus Palm Wings en ervaar het ideale vakantiegevoel aan de Egeïsche kust! Kusadasi is dankzij het aangename klimaat en de lange zandstranden de ideale bestemming om optimaal te genieten van zon, zee en strand.



Gedurende uw All Inclusive verblijf in Palm Wings zal het u werkelijk aan niets ontbreken! U heeft de keuze uit onder meer 4 restaurants, een zwembad met waterglijbanen, diverse sport- en spelactiviteiten als beachvolley, tennis en gemotoriseerde watersporten en een wellnessgedeelte met sauna en Turks bad. Het animatieteam zorgt voor een gezellige sfeer in het hotel en voor de kinderen is er een miniclub. Het hotel is direct gelegen aan het zandstrand van Kusadasi, waar parasols en ligbedden klaar staan voor een ontspannend dagje aan het strand.



Vanuit het hotel is het centrum van Kusadasi eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Slenter hier langs de vissershaven en de vele restaurants en winkeltjes met souvenirs en kleding en bezoek het schitterende kasteel Caravanserai. Trek er ook zeker een dag op uit om de historische steden Priene en Efeze te bewonderen, waar o.a. het Amfitheater en de Tempel van Artemis bezienswaardig zijn. 



Wacht niet langer en boek deze aantrekkelijke en voordelige zonvakantie naar Kusadasi!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design